Ο ΟΑΔΥΚ στα πλαίσια του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού (που εορτάζεται στις 22 Μαρτίου) σε συνεργασία με το ΚΠΕ Βάμου οργάνωσε επίσκεψη μαθητών στο Φράγμα Βαλσαμιώτη στο Βατόλακο Χανίων. Μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το 8ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων και της Δευτεροβάθμιας από το Λύκειο Βάμου ξεναγήθηκαν στο εργοτάξιο του φράγματος.

\"\"

 Τους μαθητές υποδέχτηκαν οι κύριοι Μπατζέλης (Γενικός Διευθυντής ΟΑΔΥΚ), Κοπάσης (Διευθυντής Προγραμμάτων) και Χαραράς (εκ μέρους της κατασκευάστριας εταιρείας) και μαζί με στελέχη του ΟΑΔΥΚ ξενάγησαν τα παιδιά στο Φράγμα και τους μίλησαν για τη σημασία της προστασίας του πολύτιμου υδατικού πόρου που λέγεται νερό.

\"\"

Για τη Παγκόσμια Ημέρα του Νερού ο ΟΑΔΥΚ οργανώνει σήμερα Παρασκευή στις 6.00 μμ στο Μεγάλο Αρσενάλι, σε συνεργασία με τη ΚΕΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Τμήμα Δυτικής Κρήτης εκδήλωση για το νερό. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό, που επιθυμεί να ενημερωθεί για τις προοπτικές της διαχείρισης των υδατικών πόρων ενώ μεταξύ άλλων θα μιλήσουν ο δρ. Χαρτζουλάκης από το Ινστιτούτο Ελιάς και ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Νίκος Νικολαίδης ο οποίος έχει εκπονήσει σε συνεργασία με τον ΟΑΔΥΚ Ειδικά Σχέδια Διαχείρισης των Υδατικών Πόρων για Λεκάνες Απορροής στη Δυτική Κρήτη που θα χρησιμοποιηθούν ως βάση του Ενιαίου Διαχειριστικού Σχεδίου των υδατικών πόρων της περιφέρειας Κρήτης.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook