Στο μάτι φαίνεται πως είχαν βάλει μια 68χρονη δύο Ρεθυμνιώτες ηλικίας 42 και 28 ετών, καθώς είχαν εισβάλει στο σπίτι της ίδιας γυναίκας δύο φορές για να τη ληστέψουν.

Συγκεκριμένα, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα εξιχνίασε υπόθεση ληστείας η οποία διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 29.09.2012.

Ειδικότερα, δύο άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα της συγκεκριμένης ημέρας εισήλθαν  στην οικία της 68χρονης και αφού την ακινητοποίησαν ερεύνησαν όλους τους χώρους της οικίας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση που ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθώς και την αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι τα συγκεκριμένα άτομα είχαν διαπράξει την ληστεία σε βάρος της 68χρονης.

Επίσης από την συνεχιζόμενη προανάκριση προέκυψε ότι οι ίδιοι δράστες το βράδυ της  25.01.2011, είχαν εισέλθει στην οικία της 68χρονης και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Η σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, υποβλήθηκε τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.