“Με σκοπό την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων συνανθρώπων μας, ο Δήμος Χανίων, ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο, τη λειτουργία του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου. Στο πλευρό αυτής της πρωτοβουλίας αρωγοί, έχουν σταθεί φορείς, επιχειρήσεις, η σχολική κοινότητα και απλοί πολίτες, οι οποίοι προσφέρουν σχεδόν σε καθημερινή βάση είδη πρώτης ανάγκης, με αποτέλεσμα, όπως είχαμε δεσμευθεί, να έχουμε επιτύχει στο μέγιστο βαθμό, την εύρυθμη λειτουργία του  Παντοπωλείου μας”.

Τα παραπάνω επισήμανε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, παρουσία της Αντιδημάρχου Χρυσούλας Χατζηδάκη, αρμόδιας σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας και της προϊσταμένης της Κοινωνικής Υπηρεσίας Ελένης Κτενιαδάκη, σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε σήμερα Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου από τη λειτουργία του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου. Ενώ πρόσθεσε ότι “σημαντικός είναι ο  ρόλος που έχουν διαδραματίσει και οι εθελοντικές ομάδες, αναλαμβάνοντας διάφορες δράσεις για την επιτυχή υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος”.

“Χιλιάδες τσάντες με τρόφιμα, είδη ρουχισμού, σχολικά είδη αλλά και είδη οικιακής χρήσης, έχουν μοιραστεί σε περισσότερες από 300 οικογένειες άπορων συμπολιτών μας τις οποίες υποστηρίζει το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο, ενώ στους στόχους του Δήμου μας είναι το επόμενο διάστημα, να δώσουμε την ευκαιρία σε μεγαλύτερο αριθμό δημοτών μας που έχουν ανάγκη, να γίνουν δικαιούχοι στο Παντοπωλείο μας”, τόνισε ακόμη ο κ. Σκουλάκης.

Ανακοίνωσε δε, ότι ο Δήμος Χανίων, αναγνωρίζοντας την μεγάλη ανταπόκριση των τοπικών επιχειρήσεων, φορέων και πολιτών στις εκκλήσεις του για προσφορά προϊόντων, διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  εκδήλωση προς τιμήν τους προκειμένου να τους ευχαριστήσει από κοντά, για την σημαντική προσφορά τους.

Εκτός από τις προσκλήσεις οι οποίες έχουν αποσταλεί, ο Δήμος Χανίων καλεί επίσης και όσους ανώνυμους συμπολίτες μας έχουν προσφέρει στο Παντοπωλείο να παραστούν στην εκδήλωση.

“Τις επόμενες ημέρες, ολοκληρώνεται η διαδικασία  αξιολόγησης των δικαιολογητικών  των νέων αιτήσεων που έχουν υποβληθεί στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και θα ειδοποιηθούν προκειμένου να παραλάβουν την ειδική κάρτα ώστε να λαμβάνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης”, κατέληξε ο κ. Δήμαρχος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook