Τα συγχαρητήρια του προς όσους συνέβαλαν για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΧ απέστειλε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανίων «Ο Παγκρήτιος».

Αναλυτικά:

\”Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανίων ‘’Ο Παγκρήτιος’’ με την ολοκλήρωση του θεσμού του κυπέλου ερασιτεχνών Χανίων, συγχαίρει:

Τη διοργανώτρια Ε.Π.Σ.Χ. για την εξαιρετική οργάνωση και τη ‘’λαμπρότητα’’ που έδωσε στον τελικό, ορίζοντάς τον στο γήπεδο Περιβολίων, με την παρουσία του προέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Σαρρή Γ. του αναπληρωτή προέδρου κ. Παπακωνσταντίνου Γ. και του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ Μπριάκου Θ. καθώς και άλλων υψηλών προσκεκλημένων. Είναι μια σημαντική και ουσιαστική κίνηση, που λειτουργεί σαν κίνητρο και δίνει ώθηση ανάπτυξης στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Τις ομάδες της Ιωνίας για την κατάκτηση του κυπέλου και του Κισαμικού για την παρουσία του στον τελικό, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και τα Δ.Σ. αυτών. Ευχόμαστε δε, να ολοκληρώσουν φετινές τις υποχρεώσεις τους με επιτυχία, προσφέροντας νέες επιτυχίες στο χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Το φίλαθλο κόσμο των Χανίων που με την εντυπωσιακή παρουσία του, συνέβαλε ταυτόχρονα στην επιτυχία της φιλανθρωπικής διάστασης του τελικού.

Η φετινή διοργάνωση μπορεί να σταθεί σαν οδηγός για το μέλλον και ελπίζουμε να δούμε ακόμα πολλούς τελικούς, σε αυτό το γήπεδο ‘’στολίδι΄΄ του νομού. Ένα γήπεδο, που όλη η Ελλάδα αναγνωρίζει το φίλαθλο ποδοσφαιρικό πολιτισμό που εκπέμπει και πρέπει όλοι μας να διαφυλάξουμε και να αναδείξουμε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Ήταν μια πολύ σημαντική μέρα για το χανιώτικο ποδόσφαιρο!\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook