Mε Κρητικά αρώματα θα γεμίσει την Κυριακή το Ηράκλειο στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Δημοτική Αρχή για την υποδοχή της Άνοιξης.

Συγκεκριμένα την ερχόμενη Κυριακή 24 Μαρτίου ο Δήμος Ηρακλείου θα πραγματοποιήσει ανοικτή εκδήλωση στο Δυτικό Παραλιακό Μέτωπο για το καλωσόρισμά της , πλημμυρίζοντας την περιοχή με 10.000 αρωματικά φυτά (Θυμάρι, Δεντρολίβανο, Φασκομηλιά, Αρισμαρί κ.α) και ανθόφυτα (Βιολέτες ,Γεράνια, Καλεντούλες ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 το μεσημέρι και 3 το απόγευμα και θα περιλαμβάνει τη δωρεάν διανομή χιλιάδων φυτών στους πολίτες που θα επιλέξουν να βρεθούν τις συγκεκριμένες ώρες στην περιοχή.

«Καλοσωρίζουμε την πιο ωραία εποχή του χρόνου , δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης, διανέμοντας αρωματικά φυτά και άνθη στους Δημότες μας συμμετέχοντας με τον τρόπο αυτό σε αυτή τη γιορτή της φύσης. Γιατί Άνοιξη σημαίνει χρώματα, άρωμα και φως αλλά και αλλαγή της διάθεσης των ανθρώπων» και κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή την ερχόμενη Κυριακή προκειμένου «να υποδεχτούμε όλοι μαζί την Άνοιξη».

Εκδηλώσεις όμως διοργανώνονται από την Δημοτική Αρχή και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook