Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 8 έως 17 βαθμούς, αλλά στα βόρεια παράλια του νησιού η μέγιστη θα φτάσει τους 22 βαθμούς. Στα ορεινά θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και από το απόγευμα και μετά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Ηράκλειο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 25/3, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου και πολύ θυελλώδεις νότιους ανέμους έντασης 9 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

Χανιά

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 25/3, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου και πολύ θυελλώδεις νότιους ανέμους έντασης 9 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 25/3, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου και πολύ θυελλώδεις νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 9 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 25/3, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 9 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook