Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 30χρονος δικυκλιστής, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου τραυματίστηκε σε τροχαίο  που σημειώθηκε στο κάτω Δαράτσο (δείτε εδώ)

Οι γιατροί αναμένουν τα αποτελέσματα αξονικών εξετάσεων στον εγκέφαλο και στο θώρακα όπου ο 30χρονος έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά ενώ είναι ακόμα πολύ νωρίς για να έχουν ασφαλή εκτίμηση των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων αφού δεν έχει συμπληρωθεί το δεύτερο κρίσιμο 24ωρο.

Την ίδια στιγμή με εντολή Εισαγγελέα, ο 28χρονος οδηγός του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 30χρονος, κρατείται από τις αστυνομικές αρχές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο αίμα του 28χρονου δεν εντοπίστηκε ποσότητα αλκοόλ ενώ ο ίδιος υπέστη τόσο μεγάλο σοκ από το ατύχημα που για αρκετά λεπτά μετά το συμβάν είχε ακινητοποιηθεί στο όχημά του χωρίς να βγαίνει από την καμπίνα του οχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 7 το πρωί, όταν κάτω απο αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 30χρονος, στην παλαιά εθνική οδό Χανίων – Κισάμου, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 28χρονος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook