Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε χωρίς νίκη ο Εργοτέλης και υποχώρησε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά την λευκή ισοπαλία στην Καβάλα ενώ τον πλησίασε στον πόντο ο Ολυμπιακός Βόλου.

Οι φάσεις του αγώνα:

4’ Γέμισμα του Μαραγκού, ο Εντιαγέ θα κάνει την κεφαλιά όμως η μπάλα θα περάσει άουτ.

10’ Ο Ρομάνο θα δώσει στον Λαμπίν, αυτός θα περάσει και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ θα ακυρωθεί ως οφσάϊντ. Ο Ιβοριανός επιθετικός του Εργοτέλη θα διαμαρτυρηθεί και θα δει την πρώτη κίτρινη κάρτα στον αγώνα.

16’ Κόρνερ του Παπαδόπουλου, ο Τριποτσέρης θα κάνει την κεφαλιά, με τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Αθανασίου, στην καλύτερη προσπάθειά της μέχρι τώρα.

25\’ Φάουλ σε καλή θέση για τον Εργοτέλη λίγο έξω από την περιοχή, την εκτέλεσή του θα την αναλάβει ο Κοζορώνης, αλλά η μπάλα θα κτυπήσει πάνω στο τείχος, στην επαναφορά της μπάλας ο Ρομάνο θα προσπαθήσει να κάνει το σουτ, όμως θα κάνει επιθετικό φάουλ.

28\’ Κόρνερ του Χαντί, θα βγει και με δεύτερη προσπάθεια θα μπλοκάρει ο Αποστολίδης.

27\’ Αντεπίθεση για τους γηπεδούχους με τον Πάτο να δίνει στον Εντιαγέ, αυτός θα μπει μέσα στην περιοχή του Εργοτέλη εκεί όπου την τελευταία στιγμή θα τον κόψει ωραία ο Γιοβάνοβιτς.

32\’ Ο Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να αλλάξει τη μπάλα με τον Ντουτσαρίδη λίγο έξω απο την περιοχή των φιλοξενούμενων, για να κλέψει και να διώξει τη μπάλα ο Πίτσος.

35\’ Ο Ζάχορα θα βγει στην αντεπίθεση θα κάνει ωραία κίνηση, για να πέσει στα πόδια του και να κόψει την τελευταία στιγμή ο Τριποτσέρης.

37\’ Ο Λαμπίν θα πάρει από τον Χαντί, όμως στην προσπάθειά του να περάσει θα κοπεί από τον Αποστολίδη.

38\’ Κίτρινη κάρτα στον Πλουσή.

39\’ Σούτ του Μαραγκού λίγο άουτ.

42\’ Κίτρινη κάρτα στον Ουέλιγκτον.

49\’ Ο Παπαδόπουλος μέσα στην περιοχή του Εργοτέλη από πλάγια θέση θα προσπαθήσει να κάνει το σουτ, για να τον κόψει όμως ο Γιοβάνοβιτς.

53\’ Πρώτη καλή προσπάθεια για τον Εργοτέλη στο δεύτερο ημίχρονο, όταν έπειτα απο φάουλ του Λαμπίν, ο Αποστολίδης με δύσκολη προσπάθεια θα διώξει τη μπάλα.

61\’ Φάουλ για την Καβάλα από αριστερά, θα το εκτελέσει ο Παπαδόπουλος, για να πεταχτεί και να διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Αθανασίου.

63\’ Ο Ρομάνο με τον Χαντί προσπαθούν να βγάλουν την αντεπίθεση για την κρητική ομάδα, για πεταχθεί όμως και να διώξει προ το Λαμπί ο Καλαγκάνης.

67\’ Ωραία προσπάθεια για τον Εργοτέλη με τον Ζάχορα, όταν μετά την πάσα που πήρε από τον Ουέλιγκτον μπήκε στην περιοχή της Καβάλας για να κοπεί όμως από τον Παγώνη.

73\’ Καλή φάση για τον Εργοτέλη με τον Ρομάνο να τροφοδοτεί τον Μπρούνο, αυτός θα κάνει του σουτ, για να διώξει δύσκολα ο Αποστολίδης.

84\’ Ατομική προσπάθεια και σουτ του Παγώνη, η μπάλα θα περάσει άουτ.

89\’ Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Εντιαγέ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καβάλα: Αποστολίδης, Τριποτσέρης, Καλαγκάνης, Πάτο, Παγώνης, Κάργας (65\’ Ντος Άντος), Παπαδόπουλος, Χλωρός (65\’ Ντόσης), Εντιαγέ, Ντουτσαρίδης, Μαραγκός

Εργοτέλης: Αθανασίου, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκης, Ουέλιγκντον, Χαντί (67\’ Μπουχαλάκης), Ρομάνο, Πίτσος, Ζαχόρα (67\’ Μπρούνο), Κοζορώνης, Πλουσής, Λαμπίν (74\’ Ευαγγέλου).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook