Την περηφάνια τους για την εμφάνιση του ΑΟΧ κόντρα στην Ρόδο και την ικανοποίηση τους για το γεγονός ότι η αγαπημένη τους ομάδα έκλεισε στόματα με την παρουσία της στο παιχνίδι εξέφρασαν οι «Blue Boys» μέσα από σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται και στην παρουσία δύο φιλάθλων της Ρόδου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου οργανωμένων του ΑΟΧ είναι η εξής:

 

«Όλες τις προηγούμενες μέρες γινόμασταν δέκτες ψιθύρων από διάφορους κακοπροαίρετους και μη για το αποτέλεσμα αλλά και το πως η ομάδα μας θα συμπεριφέρονταν στο παιχνίδι με την Ρόδο στο Ε.Σ. Χανίων. Χτες λοιπόν ο Α.Ο. Χανιά διέψευσε τις Κασσάνδρες και έπαιξε για την ιστορία, την φανέλα και τον κόσμο του. Παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο σύλλογος εξωαγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές έκαναν κατάθεση ψυχής και κατάφεραν να περιορίσουν μια ομολογουμένως από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, ενώ ταυτόχρονα έκαναν το παιχνίδι τους με πολύ επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Καθοριστική σημασία στο αποτέλεσμα του αγώνα έπαιξε η απόκρουση του Συροκάκη στο πέναλτυ του Μαραγκουδάκη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Το γκολ του Α.Ο. Χανιά πέτυχε ο Πλουσής ενώ για την Ρόδο ισοφάρισε ο Κακλαμάνος στις καθυστερήσεις του αγώνα από αμφισβητούμενη θέση off side.

 

Τον αγώνα παρακολούθησαν και φίλοι της ομάδας της Ρόδου οι οποίοι είναι φοιτητές στην Κρήτη, με τους οποίους είχαμε επικοινωνία τις προηγούμενες μέρες. Στο γήπεδο μιλήσαμε και βγάλαμε φωτογραφίες μαζί τους, ανταλλάξαμε ευχές και φυσικά παρακολούθησαν τον αγώνα με τα κασκόλ τους και δεν έγινε το παραμικρό παρατράγουδο.

 

Εμείς είμαστε περήφανοι για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της, οι οποίοι παίξανε για την ομάδα, την ιστορία και τον κόσμο της».

 

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook