Πέντε δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων εντοπίστηκαν, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε ένα παλιό αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στον προαύλιο χώρο επιχείρησης στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, κοντά στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, όταν ένα αυτοκίνητο εταιρίας security πέρασε από το σημείο, οι 5 επιβάτες του βγήκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να τρέχουν μέσα στο σκοτάδι.

Λίγη ώρα αργότερα, κάποιοι από αυτούς προσπάθησαν να πάρουν άλλο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο με ένα ζευγάρι μέσα, στο νέο περιφερειακό βόρεια της Λαμίας, κάτω από τον Προφήτη Ηλία.

Την ώρα που έσπαγαν το τζάμι του αυτοκινήτου με ένα σίδερο, ο νεαρός οδηγός πρόλαβε να κάνει όπισθεν χτυπώντας μάλιστα τον έναν από αυτούς.

Το ζευγάρι κατάφερε να ξεφύγει και ενημέρωσε την αστυνομία.

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας. Άνδρες της ΟΠΚΕ άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή του Προφήτη Ηλία και της βόρειας πλευράς της Λαμίας, ενώ αναμένονται ενισχύσεις από τους άλλους νομούς της Στερεάς και από Αθήνα.

Ήδη στη Λαμία βρίσκεται ελικόπτερο της αστυνομίας με θερμική κάμερα για να εντοπίσει τους δραπέτες που πιθανόν να κρύβονται στο άλσος της πόλης κάτω από τον Προφήτη Ηλία ή στους γύρω λόφους.

newsbeast.gr