Συνελήφθησαν, χθες (24.03.2013) τα ξημερώματα, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 42χρονος αλλοδαπός υπήκοος Μαρόκο και 38χρονος αλλοδαπός υπήκοος Παλαιστίνης, για απόπειρα κλοπής.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, χθες (24.03.2013) τα ξημερώματα, σε κατάστημα εμπορίας ειδών ένδυσης, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, τη στιγμή που ενεργώντας από κοινού, έθραυσαν υαλοπίνακα κεντρικής εισόδου του καταστήματος, με σκοπό την κλοπή.

Από την αστυνομική έρευνα, που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι το τελευταίο δίμηνο οι ανωτέρω ενεργώντας από κοινού και εφαρμόζοντας τον ίδιο τρόπο δράσης, εισήλθαν σε δυο ακόμη καταστήματα στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των εκατό (100) ευρώ και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Επιπλέον, σε βάρος του 38χρονου, έχει σχηματιστεί δικογραφία προ διημέρου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής από κοινού με 49χρονο αλλοδαπό (Δελτίο Τύπου της 24.03.2013).

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook