Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το γήπεδο του ΟΦΗ, εκεί όπου έναν ολόκληρος πυλώνας \’\’ξηλώθηκε\’\’ και παραλίγο να μετατραπεί για το Ηράκλειο η Εθνική Επέτειος και η μεγάλη γιορτή του Χριστιανισμού σε αποφράδα ημέρα πένθους!

Τελικά θα μας πουν ποιος συντηρεί το γήπεδο της κρητικής ομάδας; Γιατί αν κρίνουμε από την κατάσταση στην οποία είναι στο εσωτερικό ο πυλώνας φωτισμού μάλλον ΚΑΝΕΙΣ!

Το γήπεδο ανήκει στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και σύμφωνα με τον πρόεδρο του Β. Ξημέρη, οι πυλώνες τοποθετήθηκαν το 1980, το 2004 έγινε μια συντήρηση λόγω Ολυμπιακών Αγώνων και από κει και πέρα το…χάος!

Αν σήμερα είχαμε θρηνήσει θύματα ποιος θα αντιμετώπιζε τις ευθύνες; Είναι ντροπή για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΟΦΗ, να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, τα οποία δείχνουν ανευθυνότητα και προχειρότητα. Ας μας απαντήσουν.

Το γήπεδο ανήκει στον Ερασιτέχνη και το ενοικιάζει η ΠΑΕ. Ποιος ευθύνεται για το σημερινό περιστατικό; Πόσο άραγε κόστιζε η συντήρηση των πυλώνων;

Νομίζω κάτι λιγότερο από το συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή ή μπασκετμπολίστα που αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ τα τελευταία εννιά χρόνια, γιατί τόσα χρόνια έχετε αφήσει το γήπεδο στην τύχη του!

flashnews.gr/ M. Αλεξάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook