Ομαλά και χωρίς εντάσεις πραγματοποιήθηκαν οι μαθητικής παρελάσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου σε Χανιά και Ρέθυμνο, ενώ μικροένταση χωρίς συνέχεια δημιουργήθηκε στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά στο Ηράκλειο η ένταση προέκυψε όταν μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ επιχείρησαν να προσεγγίσουν το χώρο των επίσημων. Ένα άτομο προσήχθη από την  αστυνομία για να αφεθεί λιγο αργότερα ελεύθερο.

Στα Χανιά, η παρέλαση παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε ομαλά ενώ λίγο μετά ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης στα πλαίσια καλέσματος από την ΕΛΜΕ .

Στις σημερινές εκδηλώσεις στα Χανιά την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μ. Βολουδάκης, ενώ στεφάνι κατέθεσαν νωρίτερα στο μνημεί ηρώων ο Βουλευτής της Ν,.Δ και Αντιπρόεδρος της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης και ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Γιώργος Σταθάκης. Στις εκδηλώσεις επίσης παρέστησαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών των Χανίων.

Και στο Ρέθυμνο η παρέλαση πραγματοποιήθηκε ομαλά. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο  υφυπουργός, αρμόδιος για θέματα ΕΣΠΑ, Κυριάκος Βιρβιδάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook