Για το σεξ, τις σχέσεις, την οικογένειά του, την κρίση και τους gay μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Down Town» ο Κώστας Μαρτάκης, που μεταξύ άλλων  εξομολογείται πως εδώ και 7 μήνες είναι μόνος του!

Όσον αφορά στην άποψή του για το σεξ κι αν έχει πάψει να είναι εξαρτημένος από αυτό, ο Κώστας ανέφερε: «Όχι. Και νομίζω πως δεν θ\’ αλλάξει… Ποτέ! (γέλια) Μας έχουν στερήσει πολλά πράγματα, ζούμε σε δύσκολες εποχές, ας κρατήσουμε τουλάχιστον και κάτι που μας δίνει ηδονή. Δεν κόβεται το ρημάδι…»

\"\"Πολλοί αμφισβητούν τη σεξουαλικότητά του. Τι δηλώνει; «Δεν μ\’ ενδιαφέρει καθόλου. Ας λένε ότι θέλουν! Από τότε που ξεκίνησα, έχω ακούσει χιλιάδες πράγματα. Παρόλο που είμαι ευαίσθητος άνθρωπος, ενεργοποιούσα τις άμυνές μου και έκλεινα τ\’ αφτιά μου. Δεν με αφορούσε το τι λεγόταν για \’μένα. Τότε, μάλιστα, είχα την Ελένη Λουκά, που με έβριζε σε καθημερινή βάση. Με έλεγε gay και άθεο. Έκανα καλή προπόνηση. Αν ήμουν μπορεί και να το παραδεχόμουν. Εχω αρκετούς φίλους gay.»

Όσο για την ιδανική γυναίκα; «Θέλω να κάνω σοβαρή σχέση. Θα ήθελα να έχω μία κοπέλα που να με καταλαβαίνει για να μπορέσω σε καμιά δεκαριά χρόνια να φτιάξω τη δική μου οικογένεια. Μία μεγάλη οικογένεια, γεμάτη αγάπη. Όπως αυτή που μεγάλωσα», είναι η απάντηση!

«Έχω βγάλει χρήματα από την δουλειά μου», παραδέχεται ο Κώστας και προσθέτει πως περνά δύσκολα γιατί έχει μεγάλα έξοδα.

«Συντηρώ την οικογένειά μου και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό. Τι αποταμίευση; Ζούμε πολύ δύσκολα! Έχω πάρει μόνος μου το αυτοκίνητό μου, πληρώνω το ενοίκιό μου, τους λογαριασμούς και διάφορα καθημερινά έξοδα. Εγώ δεν έχω ζάμπλουτο μπαμπά να μου πάρει το σπίτι που θέλω ή την αμαξάρα των ονείρων μου… Έχω περάσει από φτώχεια, έζησα διάφορα πράγματα, όμως, όλα αυτά με έκαναν να προσγειωθώ και να μην πετάω στα σύννεφα», συμπληρώνει και  δεν κρύβει ότι πληρώνεται για την συμμετοχή του στο «Dancing» με ένα συμβολικό ποσό: «κάνουμε κάτι πολύ δύσκολο, που δεν είναι η κύρια εργασία μας, ξοδεύουμε πολλές ώρες καθημερινά στις πρόβες, οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό να πληρωνόμαστε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook