Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Χανίων και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία του Δημοσίου του Νομού σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της τράπεζας Χανίων με θέμα:

Αλλαγές στο Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα (Διαθεσιμότητα – κινητικότητα – Πειθαρχικά Συμβούλια)

Ομιλητής θα είναι ο κ. Κώστας Παπαδημητρίου, ειδικός επιστήμονας του Συνηγόρου του Πολίτη, ειδικός Συνεργάτης του Κοινωνικού Πολύκεντρου της ΑΔΕΔΥ και εμπειρογνώμονας σε θέματα Δημόσιας Διοίκησης στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης (ΕΚΔΑ).

Μετά τις συνεχείς περικοπές σε μισθούς και συντάξεις τις αλλαγές στα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά δικαιώματα έρχεται και η απόλυση με κάθε μέσο και τρόπο για τους Δημόσιους υπαλλήλους.

Η διαθεσιμότητα, η κινητικότητα, οι συγχωνεύσεις οργανισμών και τελευταία οι συζητήσεις για επίορκους και η αυστηροποίηση του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα στόχο έχουν τις απολύσεις στο Δημόσιο τομέα την περαιτέρω υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση των δημοσίων υπηρεσιών με προφανή σκοπό την περαιτέρω υποβάθμιση της αξίας της ύπαρξης και του ρόλου τους στις συνειδήσεις των πολιτών, με αποτέλεσμα να φαντάζει προφανές στη συνέχεια να θυσιαστούν στο βωμό της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Μετά το τέλος της εισήγησης θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις και ερωτήματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook