Οι άνθρωποι του ΟΦΗ έδωσαν τις διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με την ασφάλεια του «Γεντί Κουλέ» και όλοι τόνισαν ότι με τα τωρινά δεδομένα το παιχνίδι με τον ΠΑΣ θα γίνει εκεί.

Παρών στην σύσκεψη ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης, ο υπεύθυνος για θέματα γηπέδου Ανδρέας Μανουσάκης αλλά και το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Φασομυτάκης. Την Σούπερ Λιγκ εκπροσώπησε ο Γιάννης Κουφάκης ενώ ήταν βεβαίως και οι εκπρόσωποι της Α.Δ. Ηρακλείου.

Στην φράση «η σύσκεψη γίνεται με βάση το γεγονός ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά σε αυτό το γήπεδο» περικλείεται όλο το περιεχόμενο της σημερινής σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του μεγάλου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα που θα γίνει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στις 5.15 το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ τόνισαν αναφερόμενοι στο θέμα άδειας χρησιμοποίησης του γηπέδου ότι δεν τίθεται κανένα θέμα για το παιχνίδι του Σαββάτου καθώς ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την άδεια λόγω και των ενεργειών που αφορούν την αδειοδότηση της ΕΠΟ».

Μάλιστα, τονίστηκε από την πλευρά του ΟΦΗ ότι θα γίνει ενδελεχής έλεγχος και στους υπόλοιπους τρεις πυλώνες προκειμένου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για την καταστάση που βρίσκονται ενώ οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας τους είπαν ότι «από την στιγμή που δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας τέλεσης του αγώνα, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από την δική μας πλευρά».

gentikoule.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook