Εντυπωσιασμένος με τη βελτίωση που παρουσιάζει η χώρα δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών SAP, μετά τη συνάντηση του στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά. Ο Jim Hagemann Snabe χαρακτήρισε πολύ παραγωγική τη συνάντηση τονίζοντας πως στόχος της εταιρείας του είναι να στηρίξει την ανάπτυξη στην Ελλάδα κάτι που αποτελεί όπως είπε και την ατζέντα της ελληνικής κυβέρνησης.

«Θα επενδύσουμε στην Ελλάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Hagemann, ανακοινώνοντας πως η εταιρεία μεταφέρει τα κεντρικά γραφεία νοτίου Ευρώπης της εταιρείας στη χώρα μας.

Στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό εξετάστηκαν τρόποι συνεργασίας με στόχο τη μείωση της ανεργίας και την ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, με τον κ. Hagemann να δεσμεύεται πως θα στηρίξει πρωτοβουλίες νέων επιχειρηματιών.

Η SAP, το 2011 παρουσίασε κέρδη που ξεπέρασαν τα 11 δισ. ευρώ, απασχολεί περισσότερους από 55 χιλιάδες υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο και οι 190 χιλιάδες πελάτες της βρίσκονται σε 120 χώρες.

 

skai.gr