Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Κρουσώνα, Κώστας Πυργιανάκης, μίλησε στην εκπομπή τού PAOK24 στον «Libero 107.4» στη Θεσσαλονίκη και φέρεται σύμφωνα με το portal του ραδιοφωνικού σταθμού να έκανε μια δήλωση που θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο κ. Πυργιανάκης  φέρεται να είπε πως τα ταλέντα που θα βγάζει η ομάδα του Ηρακλείου θέλει να τα στέλνει στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και όχι στις ομάδες του Νομού ή της Κρήτης.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΠΑΟ Κρουσώνα σύμφωνα με το Libero 107.4  είπε: «Θέλουμε να συνεργαστούμε στο θέμα των ακαδημιών, μια και σε δύο χρόνια μαζέψαμε 100 παιδιά. Ηδη έχουμε 2-3 ταλέντα που μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους στον ΠΑΟΚ. Δε θέλουμε να γίνει αυτό στον ΟΦΗ ή στον Εργοτέλη. Πάντως είδα θετικό για όλα αυτά τον πρόεδρο της ΠΑΕ, στις συναντήσεις μας».

Την ίδια ώρα, μετά και την έκταση που πήρε το θέμα στο νησί, ο πρόεδρος του ΠΑΟ Κρουσώνα, διαψεύδει ότι έκανε μια τέτοια δήλωση.

Τώρα καλείται να λύσει το θέμα που προέκυψε με το ραδιοφωνικό σταθμό της συμπρωτεύουσας, αφού σε καμία περίπτωση μια τέτοια δήλωση – εφόσον έγινε – δεν τον τιμά.

Ο κ. Πυργιανάκης με επίσημη δήλωσή του πριν από λίγο τονίζει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις δύο Ηρακλειώτικες ΠΑΕ.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του ΠΑΟ Κρουσώνα:

“Σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ώρες έχω να δηλώσω τα εξής: Η ομάδα του ΠΑΟΚ Κρουσώνα εδώ και χρόνια έχει φιλικές σχέσεις με το σύλλογο του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, οι οποίες τον τελευταίο χρόνο αναπτύχθηκαν λόγω της παρουσίας στην προεδρία του Ζήση Βρύζα.

Στα πλαίσια της φιλίας μας, τέθηκε και θέμα συνεργασίας μεταξύ των ακαδημιών ή και σε άλλα επίπεδα. Από εκεί και πέρα όλος ο κόσμος γνωρίζει ποιες ομάδες υποστηρίζουν οι φίλαθλοι του Κρουσώνα και αν στηρίζουν ή όχι τις δύο ομάδες του Ηρακλείου.

Ποτέ δεν ειπώθηκε από εμένα ή άλλο μέλος του συμβουλίου μας, ότι δεν θέλουμε οι παίκτες μας να πηγαίνουν στον ΟΦΗ ή στον Εργοτέλη.

Οι σχέσεις μας είναι άριστες με τις δύο μεγαλύτερες ομάδες του Ηρακλείου και ιδιαίτερα με τον ΟΦΗ, καθώς τα τελευταία χρόνια αρκετά παιδιά από τον ΟΦΗ αγωνίστηκαν στον Κρουσώνα, βοήθησαν τον ΠΑΟΚ και βοηθήθηκαν για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν στην ομάδα, όπως για παράδειγμα ο Αλέξης Περογαμβράκης.

Ο ΠΑΟΚ Κρουσώνα τιμά και σέβεται όλες τις ομάδες της Κρήτης και το κρητικό ποδόσφαιρο και γι’ αυτό δεν χωρά καμία αμφιβολία. Aν κάποιοι προσβλήθηκαν ή παρεξήγησαν τα όσα είδαν τα φως της δημοσιότητας, προσωπικά ζητάω συγνώμη για την παρερμηνεία των δηλώσεων μου”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook