Τον άτυχο Τόμας Πρωτόπαπα -που νοσηλεύεται εδώ και μια εβδομάδα στην εντατική του ΚΑΤ- ζήτησε να δει και να ευλογήσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

Η συγκεκριμένη συνάντηση έλαβε χώρα στο πλαίσιο γενικής επίσκεψης του Αρχιεπισκόπου στο ΚΑΤ την Δευτέρα (25/03), σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, που επίσης επισημαίνει πόσο κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα (Τρίτη 26/03) καθώς αναμένεται η απάντηση από εξειδικευμένο κέντρο της Αγγλίας που πήρε τις εξετάσεις του Τόμας και η οποία θα καθορίσει τι θα γίνει με τη φαρμακευτική αγωγή.

Όλοι εύχονται και περιμένουν να δουν πώς θα αντιδράσει ο εγκέφαλος του 26χρονου στα νέα φάρμακα, προκειμένου να καταφέρει να ανοίξει μια χαραμάδα αισιοδοξίας.

Ταυτόχρονα φίλοι και συνάδελφοι του Τόμας συνεχίζουν να τον επισκέπτονται στο νοσοκομείο και να του εύχονται να γίνει καλά. Μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Βουτσάς που δήλωσε «Εγώ πιστεύω ότι θα γίνει καλά και θα γίνει καλά! Εγώ πιστεύω σε αυτά τα πράγματα! Είναι αθλητής και είναι δυνατός. Οι γονείς του να υπομένουν και να τον βοηθάνε! Θα γίνει καλά».

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook