Εντός του Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσει η ριζική ανάπλαση της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου, στο Δ.Δ. Ελ.Βενιζέλου του Δήμου Χανίων, συνολικού προυπολογισμού 3,2 εκατομ ευρώ.

Σήμερα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ.Σταύρος Αρναουτάκης και ο Δήμαρχος Χανίων κ.Μ.Σκουλάκης συνυπέγραψαν με τον ανάδοχο εργολάβο τα σχετικά συμφωνητικά.

Το έργο αφορά στην κατασκευή πεζοδρομίων, νέου ασφαλτοτάπητα, αντιπλημμυρικά, υπογειοποίηση καλωδίων κ.α.

Ο ορίζοντας ολοκλήρωσης του έργου είναι 18 μήνες. Οι εργασίες θα γίνουν από την αρχή του δρόμου στη συμβολή με την Γογονή, στα γραφεία της ΔΕΗ, στο Κόκκινο Μετόχι μέχρι και το Νοσοκομείο Χανίων.

Επίσης σήμερα υπεγράφει και ένα έργο που αφορά σε προσθήκη παιδικού σταθμού στο Δ.Δ. Νέας Κυδωνίας.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο κ.Αρναουτάκης «ξεκινούμε σιγά-σιγά με τα πρώτα έργα που έχουν ενταχθεί έτσι ώστε να δώσουν μιαν ανάπτυξη στην κάθε Περιφερειακή Ενότητα. Πολύ σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και άλλα έργα για τα Χανιά, τα οποία φιλοδοξούμε, μαζί με αυτά τα οποία έχουν ξεκινήσει και μαζί με αυτά τα οποία θα ενταχθούν σε νέα προγράμματα, να δώσουμε την διάσταση της περιφερειακής ανάπτυξης.»

Όπως είπε ο κ.Αρναουτάκης εντός του Απριλίου και μαζί με τον Γ.Γ.της Αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης κ.Θανάση Καρούντζο, θα γίνουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις για μεγάλα έργα στην περιφερειακή ενότητα Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook