Αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ,Δημήτρη Παπαδημούλη,και του τηλεοπτικού σταθμού Mega με αφορμή τα απαράδεκτα γεγονότα που έλαβαν χώρα έξω από το κτίριο του σταθμού από μέλη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης έσπευσε μέσω twitter να επικρίνει το περιστατικό αναγράφοντας «Το ελληνοπρεπές δημόσιο κατούρημα...διαμαρτυρίας του ΧΑυγίτη βουλευτή Παππά, δείχνει ότι η φασιστική χυδαιότητα δεν έχει όρια. Καμμία ανοχή!».

Λίγο αργότερα, ωστόσο, επανήλθε και με νέα του ανάρτηση ανέφερε «Το Μέγκα που τώρα καταδικάζει τις αθλιότητες της ΧΑ, έχει μεγάλη ευθύνη, καθώς για χρόνια αβαντάρει για λόγους σκοπιμοτήτων,την ατζέντα της».

Το τελευταίο tweet είχε ως αποτέλεσμα την απάντηση του Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού, Χρήστου Παναγιωτόπουλου.

Η ανακοίνωση αναφέρει :

«Θλιβερή παραφωνία στην ομόφωνη καταδίκη της χυδαίας στάσης των χρυσαυγιτών απέναντι στο Mega αποτέλεσε η επαμφοτερίζουσα θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος επιχείρησε έναν απίθανο συμψηφισμό, αποδίδοντας ευθύνες και στη Χρυσή Αυγή και στο Μega...

Αφού καταδίκασε στο twitter τη φασισιστική χυδαιότητα, φαίνεται
ότι το ξανασκέφτηκε και επανήλθε με νέο Tweet, ισχυριζόμενος ότι το κανάλι έχει μεγάλη ευθύνη διότι αβαντάριζε -λέει- την ατζέντα της Χρυσής Αυγής.

Προσέξτε: απευθύνεται στο σταθμό, που από άποψη -διατυπωμένη δημόσια από τον διευθυντή Ειδήσεων Χρήστο Παναγιωτόπουλο- δεν προσκαλεί Χρυσαυγίτες σε τηλεοπτικές εκπομπές και καλύπτει τη δραστηριότητα του κόμματός τους, μόνο στο πλαίσιο που ορίζει το ΕΣΡ.
Και τι κάνει;

Εξισώνει τον θύτη με το θύμα, τη στιγμή ακριβώς που η αλητεία φοράει κοστούμι και ενδύεται κοινοβουλευτικό μανδύα.

Προφανώς, το μένος του απέναντι στο Μega ωθεί σε δεύτερη μοίρα την αδιαμφισβήτητη παιδεία του, με αποτέλεσμα να ξεχνά ότι ο φασισμός σήμερα χτυπά έναν σταθμό και αύριο μπορεί να χτυπήσει ένα κόμμα.

Συνεπώς, μόνον η αλληλεγγύη μπορεί να σταθεί ανάχωμα στους νοσταλγούς του Χίτλερ.
Αλληλεγγύη που επέδειξε (και) ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι εκείνος...

Διαβάστε το πρώτο tweet του:

«Το ελληνοπρεπές δημόσιο κατούρημα...διαμαρτυρίας του ΧΑυγίτη βουλευτή Παππά, δείχνει ότι η φασιστική χυδαιότητα δεν έχει όρια. Καμμία ανοχή!

Και το επόμενο tweet του:

«Το Μεγκα που τώρα καταδικάζει τις αθλιότητες της ΧΑ, έχει μεγάλη ευθύνη, καθώς για χρόνια αβαντάρει για λόγους σκοπιμοτήτων,την ατζέντα της».

Από την πλευρά του, πάντως, ο Δημήτρης Παπαδημούλης δεν θέλησε να σχολιάσει την ανακοίνωση.iefimerida.gr