Για τα casting που έκανε για την ταινία “Τροία”, το κόψιμο του καπνίσματος, αλλά και τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε η Δήμητρα Ματσούκα καλεσμένη στην εκπομπή \”Όλα Μπάχαλο\”. Στην ίδια εκπομπή ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, είπε μεταξύ άλλων για τον τελικό του Master Chef.

\”Δεν έχω απωθημένα ρόλων, απωθημένα συναντήσεων έχω. Αν με φώναζε κάποιος σκηνοθέτης, που θαύμαζα πολύ, θα έκανα ό,τι θέλει\” σχολίασε η Δήμητρα Ματσούκα για δουλειές που δεν έχει κάνει και τον ρόλο της \”Ωραίας Ελένης\” στην \”Τροία\” του Brad Pitt που δεν πήρε, την εποχή που δεν ήταν έτοιμη να φύγει από το σπίτι της και την ασφάλειά της.

Η δημοφιλής ηθοποιός είπε ακόμα ότι ντρέπεται να ψάξει το όνομά της στο ίντερνετ και να διαβάσει όλα όσα γράφονται γι\’ αυτή, καθώς πολλά έχουν γραφτεί με χυδαίο τρόπο. Όσον αφορά για το ρόλο της στο θεατρικό \”Η Συνέντευξη\” είπε ότι της αρέσει πολύ διότι η πρωταγωνίστρια κάνει την χαζή.
Ντρέπεται να ψάξει το όνομά της στο ίντερνετ, καθώς πολλά έχουν γραφτεί με χυδαίο τρόπο

Για τον Γιώργο Κιμούλη δήλωσε ότι είναι ιδιοφυία και ότι έχει πολλές εκδοχές ως άνθρωπος: \”Είναι γεννημένος για να παίζει\”.

Γιατί δεν έγινε ο τελικός του Master Chef

Πιστεύω πως ούτε οι ίδιοι άνθρωποι του \”Mega\” ήθελαν να έρθουν έτσι τα πράγματα

\”Όπως πολλές εταιρίες στην Ελλάδα έχουν πρόβλημα, έτσι κι αυτό το πράγμα που ξέρουμε όλοι σαν Mega προφανώς έχει τα δικά του προβλήματα… Δεν είναι καθόλου συνηθισμένο και πιστεύω πως ούτε οι ίδιοι άνθρωποι του Mega ήθελαν να έρθουν έτσι τα πράγματα. Έχεις μια εκπομπή που έχει βγάλει δύο Master Chef και ένα Junior Chef, που όλα έχουν πάει εξαιρετικά. Θεωρείς ότι αυτοί οι άνθρωποι ήθελαν να καταλήξουν έτσι;\” δήλωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος καλεσμένος στην ίδια εκπομπή.

\”Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα χρημάτων, του κόστους δηλαδή του τελικού καθ΄ αυτού. Είναι συσσωρευμένα από πίσω. Είναι κάποιοι απλήρωτοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν θέλουν να γίνει… Εγώ δεν στεναχωριέμαι για εμάς ή τον κόσμο που βλέπει, αλλά για τα παιδιά που συμμετείχαν και τους τεχνικούς\” συμπλήρωσε.


cosmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook