Ανήμερα της επετείου της 25ης Μαρτίου, ο Οργανισμός Κοινωνικής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης του Δήμου Φαιστού σε συνεργασία με το Δήμο Φαιστού διοργάνωσαν στο Δημοτικό Στάδιο Μοιρών μαθητικούς αγώνες στίβου με την ονομασία «Φαίστιοι Παμμεσαρίτικοι Αγώνες».

Στους αγώνες, που αποτελούν θεσμό τα τελευταία χρόνια για την περιοχή, κάθε τέτοια μέρα, λαμβάνουν μέρος μαθητές από όλα τα σχολεία του Δήμου Φαιστού, οι οποίοι διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους κατά τη σχολική χρονιά που διανύουμε. Αξίζει να σημειωθεί ότι βροντερό παρόν έδωσαν στις εξέδρες του σταδίου αρκετός κόσμος αλλά και γονείς που παρακολούθησαν τις προσπάθειες των μικρών αθλητών.

Μεταξύ των θεατών που παρακολούθησαν τους αγώνες ήταν η Δήμαρχος Φαιστού κ. Πετρακογιώργη, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Φαιστού και Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης κ. Δουλγεράκης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φαιστού κκ. Νικολιδάκης και Φασομυτάκης, καθώς και η Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Μοιρών κ. Πετράκη.

Με την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων, ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων στους νικητές κάθε κατηγορίας, ενώ όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, δίνοντας υποσχέσεις για καλύτερες επιδόσεις. 

Η Δήμαρχος Φαιστού, σε δήλωση της έδωσε συγχαρητήρια σε όλους που συμμετείχαν στους αγώνες και ευχαρίστησε το προσωπικό που εργάστηκε για την ολοκλήρωση, για μια ακόμη φορά, μιας τόσο επιτυχημένης διοργάνωσης, που συνεισφέρει στην πολιτιστική αλλά και αθλητική ανάπτυξη της περιοχή της Μεσαράς.