Η Ακαδημία Νέας Κυδωνίας και ο Πλατανιάς θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή στην κατηγορία Προπαίδων της Ε.Π.Σ. Χανίων.

Οι δυο ομάδες πήραν την πρόκριση μετά τις νίκες τους σστους ημιτελικούς, που έγιναν το περασμένο Σάββατο (23/03) στο γήπεδο της Σούδας.

Η Α.Δ.Ν. Κυδωνίας κέρδισε 1-0 τον Κρ. Αστέρα με γκολ του Γ. Μπασιά στο 5ο λεπτό, με τους ηττημένους να έχουν δοκάρι στην εκπνοή του αγώνα με τον Αναγνωστόπουλο. Δοκάρι είχε και για την Νέα Κυδωνία ο Τσιμπρικίδης.

Ακαδημία Νέας Κυδωνίας (Γιώργος Ριτζάκης): Μαλινδρέτος, Βουτσαδάκης, Καρναλής, Ψυλλάκης, Γιακουμάκης Π., Μυλωνάκης, Μαλανδράκης, Μπασιάς, Τσιμπρικίδης, Κουρομιχελάκης, Μαρκάκης
Έπαιξε και ο Ζουμαδάκης.

Κρ. Αστέρας (Νίκος Βοζινάκης): Περράκης, Νικητόπουλος, Μουστάκας, Στεφανίδης, Ψαρουδάκης, Χατζημαρινάκης, Λαβράνος, Μαστραντωνάκης, Αποστολάκης, Αργυρουδάκης, Αναγνωστόπουλος.
Έπαιξαν και οι Μπολάνης, Καβρουδάκης

Στον άλλο ημιτελικό ο Πλατανιάς με γκολ των Λυτινάκη (5\’) και Λ. Παγωνάκη (28\’) ξεπέρασαν το εμπόδιο της Δόξας Παχιανών.
 
Πλατανιάς (Αντώνης Καρατζής): Πενταράκης, Αρτζίδης, Βαρουξάκης, Λυτινάκης, Μαράκης, Μαρκετάκης, Μαρουλάκης, Μυκονιάτης, Γ. Παγωνάκης, Λ. Παγωνάκης, Κατσαρός.
Έπαιξαν και οι Σαρρής, Καρατζής, Κολομπάκης.

Δόξα Παχιανών (Γιώργος Τσομπάνογλου): Σκουμπάκης, Δ. Σαρίδης, Οδ. Σαρίδης, Διγενάκης, Νταουντάκης, Ανωμεριανάκης, Τζιόκας, Ζαβαλάνι, Τάσιος, Νεμπαυλάκης, Κουρνιδάκης.
Έπαιξαν και οι Ντερβίσι, Βόκριν

Διαιτητής και στα δύο παιχνίδια ήταν ο Μακοβέϊ με βοηθούς τους Χ. Μαρινάκη και Ροκάκη.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Φώτο από Χαν. Νέα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook