Το ξενοδοχείο Nana Beach της εταιρείας ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε. απέσπασε μια ακόμα διάκριση διεθνούς κύρους, κατακτώντας μια από τις πρώτες 10 θέσεις ανάμεσα στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου που βραβεύονται στα “Starway World Best Hotels 2012”.

Η διάκριση αυτή προέκυψε μετά από συλλογή, μελέτη και ανάλυση 174.259 ερωτηματολογίων ικανοποίησης πελατών από 3.991 ξενοδοχεία σε 26 προορισμούς, που διενήργησαν οι υπεύθυνοι του θεσμού “Starway World Best Hotels”.

Το Nana Beach όχι μόνο αναδείχθηκε ως ένα από τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία διεθνώς, αλλά κατέκτησε μια θέση στην πρώτη δεκάδα των προτιμήσεων των συμμετεχόντων στην έρευνα.

Με στόχο να ενθαρρύνουν αλλά και να επιβραβεύσουν την ανάπτυξη ποιοτικών υποδομών και την παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας στο τουριστικό προϊόν, τα βραβεία “Starway World Best Hotels” τα τελευταία δέκα χρόνια διενεργούν εκτενείς και διεξοδικές έρευνες ικανοποίησης πελατών διασφαλίζοντας έτσι αξιόπιστα αποτελέσματα και διαφανείς διαδικασίες στην απονομή των διακρίσεων που υπογράφουν.

Η απονομή του βραβείου θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή στο πλαίσιο της Intourmarket 2013 Travel Fair στη Μόσχα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook