Μια 14χρονη μαθήτρια από το Στράτφορντσάιρ της Βρετανίας πέθανε από αιμορραγία έπειτα από επίθεση τεσσάρων σκυλιών.

Η νεαρή Τζέιντ Τόμας Άντερσον, έμενε στην φίλη της για τις γιορτές του Καθολικού Πάσχα όταν δύο Μπουλ τεριέ ένα Μπουλ Μαστίφ και ένα αμερικανικό μπουλντογκ «αποτρελάθηκαν» και επιτέθηκαν ξαφνικά στην μαθήτρια.
Αφορμή μια κρεατόπιτα που προσπαθούσε να φάει η κοπέλα.

Ένα από τα σκυλιά προσπάθησε να αρπάξει την πίτα από το χέρι της Τζέιντ, αυτή το απώθησε και τότε εκείνο άρχισε να την δαγκώνει σε όλο της το σώμα. Τα υπόλοιπα τρία σκυλιά του σπιτιού το ακολούθησαν και την δάγκωσαν στα πόδια και το κάτω μέρος του σώματος.

Η μαθήτρια ήταν μόνη στο σπίτι και δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της απέναντι σε τέσσερα σκυλιά.
Όπως έγινε γνωστό, τα συγκεκριμένα σκυλιά «τρομοκρατούσαν» τους περαστικούς εδώ και πολύ καιρό και γάβγιζαν μανιωδώς σε όποιον περνούσε έξω από το σπίτι.

Η μητέρα της της κοπέλας που φιλοξενούσε την Τζέιντ αποκαλούσε τα τέσσερα σκυλιά «τα μωρά της» αλλά παρ\’ όλα αυτά είχε πινακίδες έξω από το σπίτι προειδοποιώντας για την παρουσία άγριων ζώων.

Η παρούσα νομοθεσία δεν καθιστά τον ιδιοκτήτη σκύλου υπεύθυνο αλλά οι Βρετανοί ήδη δουλεύουν σε νέο νομοσχέδιο για να το αλλάξουν αυτό καθώς έχουν χαθεί αρκετά παιδιά από επιθέσεις σκύλων τα τελευταία χρόνια.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook