Για μια ακόμα φορά ο Αλέξης Κούγιας εκδήλωσε την… αντιπάθειά του προς τον Πλατανιά, αφού φαίνεται ότι δεν μπορεί να \”χωνέψει\” ακόμα το γεγονός ότι η χανιώτικη ομάδα ήταν αυτή που \”έκοψε\” πέρσι τα σχέδια ανόδου της Παναχαϊκής στη Super League.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης Πανσερραϊκός-Παναχαϊκή ο μεγαλομέτοχος της πατρινής ΠΑΕ καταφέρθηκε κατά της χανιώτικης ομάδας, στο περιθώριο δηλώσεών του στη συνέντευξη τύπου.
Αναλυτικά τα όσα είπε όπως αποδίδονται από το serressport.gr:

«Από τα Χριστούγεννα και μετά διώξαμε από την ομάδα μας αρκετούς. Είναι βρώμικοι δυστυχώς πολλοί ποδοσφαιριστές και πολλοί προπονητές απ’ αυτούς που κυκλοφορούν στην αγορά και είδατε ότι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχουμε δημιουργήσει με νέα παιδιά ένα πολύ αξιόλογο συγκρότημα που νομίζω ότι το μέλλον είναι δικό του. Προσωπικά γνωρίζω ότι όσο είναι ο Μαρινάκης στο ποδόσφαιρο δεν πρόκειται εμείς να κάνουμε τίποτα παρ’ όλα αυτά εγώ είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου και θα συνεχίσω την ίδια προσπάθεια.

Εύχομαι να είμαι υγιής και εύχομαι να μπορώ να έχω την εργασία που έχω, να κερδίζω χρήματα και να βοηθάω αυτή την ομάδα γιατί ακούω να πρωταγωνιστεί ο Πανσερραϊκός με παίκτες απλήρωτους, στην Καβάλα να κάνουν απεργία οι παίκτες, βλέπω ομάδες οι οποίες έχουν να πληρωθούν μήνες να πρωταγωνιστούν και η δική μας ομάδα να μην έχει προβλήματα και όχι μόνο να μην έχει αλλά τα τελευταία 4.5 χρόνια προσωπικά εγώ όταν ήμουν ιδιοκτήτης ξόφλησα περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ για να την εξυγιάνω. Έχει πόρτες κλειστές και δυστυχώς δεν μας αφήνουν να πάρουμε αυτό που μας αξίζει στο ποδόσφαιρο. 

Αυτό που έγινε πέρυσι με τον Πλατανιά είναι πρωτοφανές και βλέπετε ότι αυτή η ομάδα της παράγκας συνεχίζει να παίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον ίδιο ρόλο. Ομάδα που δεν έχει καμιά ιστορία και δεν σέβονται ιστορίες δεν σέβονται τίποτα. 

Αλλά όπως βλέπετε εμείς δεν λυγίζουμε, και θα συνεχίσουμε τον ίδιο μοναχικό δρόμο, αλλά είμαστε μια ιστορική ομάδα 121 ετών, με πολύ κόσμο τον οποίο έχουν απογοητεύσει λέγοντάς του πως αφού εμείς δεν μπαίνουμε στο άρμα των ομάδων, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δούμε αυτό που γίνεται. Αλλά δεν μας ενδιαφέρει, προτιμούμε να είμαστε μια ομάδα καθαρή, να στενοχωριόμαστε γιατί χάνουμε, να ευχαριστιόμαστε όταν κερδίζουμε δίκαια και όχι με την βοήθεια των διαιτητών, ούτε με την βοήθεια στημένων ποδοσφαιριστών και ούτε με την βοήθεια στημένων προπονητών. Αυτή είναι η δικιά μας φιλοσοφία και ελπίζω να γίνει και φιλοσοφία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν γίνεται όμως να μιλάμε για ποδόσφαιρο την στιγμή που ένας άνθρωπος που δυστυχώς από σφάλματα γιατρών βρίσκεται στην κατάσταση που βρίσκεται. Εύχομαι πραγματικά στην γυναίκα του την κυρία Σούλα και στα παιδιά του, τα οποία έχω μεγαλώσει από μικρά, πραγματικά σας λέω στενοχωριέμαι ιδιαίτερα. Είναι κρίμα αυτό που γίνεται…»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook