Η Ακαδημία των Πολιτών Ηρακλείου καλεί τους Σπουδαστές της, αλλά και όλους όσους το επιθυμούν, να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας -κυρίως είδη πρωϊνού (γάλα, δημητριακά, μπισκότα, μαρμελάδες, κρουασάν κ.α.), τα οποία θα διατεθούν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Ηρακλείου των Παιδικών Χωριών S.O.S.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 στην Αίθουσα «Ανδρόγεω» του Δήμου Ηρακλείου και ώρες: 3:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ., κατά τις οποίες θα πραγματοποιηθούν οι καθορισμένες διαλέξεις της Ακαδημίας.

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Ηράκλειο τον Μάιο του 2012. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε 262 Παιδιά και σε 138 Οικογένειες.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται δωρεάν στο Κέντρο είναι

*Εκτίμηση –διάγνωση παιδιών και γονέων
*Συστηματική συμβουλευτική
*Ψυχολογική υποστήριξη
*Εκπαιδευτική υποστήριξη
*Δημιουργική απασχόληση
*Υλική βοήθεια.

Το Επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου αποτελείται από 2 Κοινωνικούς Λειτουργούς, 1 Ψυχολόγο, 1 Ειδική Παιδαγωγό και 1 Γραμματέα.

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή (ώρες: 9:00- 19:00) και βρίσκεται στην Οδό Θεόκριτου 5, Καμίνια, Ηράκλειο, τηλ. επικοινωνίας: 2810-222.610.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook