Τη βίασε φίλος της οικογένειας της και εκείνη έμεινε έγκυος. Ο λόγος για μια ανήλικη κοπέλα από χωριό της Ηλείας που έπεσε θύμα βιασμού και αποπλάνησης από έναν 58χρονο άνδρα.

Την Τετάρτη, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας καταδίκασε σε κάθειρξη 9 ετών, όπως και πρωτοδίκως, για τα αδικήματα του βιασμού και της αποπλάνησης τον 58χρονο, που η κοπέλα κατηγόρησε για το βιασμό της τον Απρίλιο του 2007. Η κοπέλα τότε ήταν μαθήτρια στην Α\’ Γυμνασίου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άνδρας είχε αποκτήσει πρόσβαση στο σπίτι της κοπέλας λόγω των φιλικών σχέσεων που διατηρούσε με τους γονείς της. Κάποια ημέρα μπήκε στο σπίτι της, πήγε στο δωμάτιο της και εκεί και παρά τη θέλησή της ήρθε σε επαφή μαζί της.

Σύμφωνα με το pelop.gr η ανήλικη δεν αποκάλυψε τίποτα στους γονείς της για όσα υπέστη, όμως όσο οι ημέρες περνούσαν τόσο άλλαζε η συμπεριφορά η δική της και του οργανισμού της. Τελικά, έπειτα από καιρό ανακάλυψε ότι ήταν 4,5 μηνών έγκυος και τότε αναγκάστηκε να ομολογήσει στους γονείς της τα όσα υπέστη.

Οι γονείς έπαθαν σοκ μόλις πληροφορήθηκαν ότι η κόρη τους έπεσε θύμα βιασμού και η οργή τους έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν η κοπέλα υπέδειξε τον 58χρονο ως δράστη.

Ο άνδρας κλήθηκε από τις δικαστικές αρχές να υποβληθεί σε εξέταση DNA για να επιβεβαιωθεί εάν το παιδί που κυοφορούσε η κοπέλα ήταν δικό του. Τελικά ο οργανισμός της κοπέλας δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στην εγκυμοσύνη και απέβαλε. Όμως η εξέταση DNA επιβεβαίωσε ότι ο 58χρονος ήταν ο πατέρας του παιδιού.

Η δίκη έγινε την Τετάρτη κεκλεισμένων των θυρών. Ο κατηγορούμενος, πάντως, υποστηρίζει ότι διατηρούσε δεσμό με την κοπέλα και δε σημειώθηκε βιασμός.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook