Κάλεσμα στον κόσμο έκανε ο Νίκος Αναστόπουλος στην σημερινή συνέντευξη Τύπου, να πάει στο γήπεδο και να συμπαρασταθεί στους «ασπρόμαυρους» γιατί όπως είπε «είναι η δύναμή μας. Την Κυριακή τον θέλουμε και πάλι κοντά μας να πάρουμε το παιχνίδι». 
Ο «αλενατόρε» ξεκίνησε την ομιλία του, από την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής. Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε ότι από το συγκεκριμένο παιχνίδι, κρατάει μόνο την καλή εμφάνιση αλλά και τις ευκαιρίες που είχε η ομάδα του τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε: 
 «Απ’ αυτό το παιχνίδι κρατάμε την καλή εμφάνιση που είχαμε, συνεχίσαμε τις καλές εμφανίσεις, αλλά δεν μπορέσαμε να τη συνδυάσουμε μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε τρομακτικές ευκαιρίες να πάρουμε το ματς, δυστυχώς όμως δεν πετύχαμε τον στόχο μας.
 Στο ποδόσφαιρο μετράει η ουσία και κερδίζει η ομάδα που βάζει γκολ. Στο κομμάτι αυτό δεν τα καταφέραμε. Τουλάχιστον συνεχίσαμε τις πολύ καλές εμφανίσεις ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι θα πορευτούμε και στο μέλλον» δήλωσε αρχικά ο αλενατόρε ενώ, στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα: 
«Ουδέποτε σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής δεν μπαίνω σε διαιτητικά θέματα και στην καραμέλα αυτή. Καταλαβαίνω ότι οι διαιτητές και οι επόπτες είναι άνθρωποι και πρέπει να πάρουν αποφάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου. Από κει και πέρα δεν θέλω να εισέλθω. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρέπει οι αποφάσεις τους να είναι πιο ορθές».
Όσον αφορά στον αγώνα που ακολουθεί με τον Εθνικό ο «μουστάκιας» είπε: «Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Εθνικό που βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού και αυτό κάνει πιο δύσκολο το έργο μας. Όλες οι ομάδες τόσο μέσα στο Ηράκλειο, όσο και εκτός Κρήτης δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντί μας. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από την δική μας απόδοση. 
Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει και δείξουμε τα καλά στοιχεία που είχαμε με τον Πανθρακικό καθώς και σε άλλους αγώνες θα πετύχουμε τον στόχο μας. Αν όμως νομίσουμε ότι θα πάρουμε το ματς χωρίς να κουραστούμε θα υπάρξει πρόβλημα. Επειδή το πρωτάθλημα οδεύει προς το τέλος του και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες η νίκη αποτελεί μονόδρομο για μας και όπως είπα εξαρτάται από μας. Το σκεπτικό και η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει με σκοπό να πάρουμε την νίκη».

 «θετική αύρα»

Τέλος, σε ερώτηση για το θέμα του Θεόφιλου Φαγαδάκη ο «Αναστό», σχολίασε: «Δεν είμαστε επαγγελματίες, ψυχροί, συμπάσχουμε με τον Νίκο Μαχλά παρ’ ότι βρισκόμαστε απέξω από το διοικητικό κομμάτι. Μόνο θετική αύρα μας βγάζουν οι εξελίξεις στα διοικητικά θέματα. Ισχύει ότι έχει πει ο Νίκος Μαχλάς».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook