Χαμηλούς τόνους, παρ’ ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται με το ένα πόδι στην Α2, ζήτησε ο Αλέξης Τσακιρίδης ενόψει της συνέχειας. Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Κρητικού συλλόγου, σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ τόνισε ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα και άπαντες πρέπει να παραμείνουν σοβαροί.

Όπως χαρακτηριστικά λέει: «πιστεύω ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Ούτε το θέμα της ανόδου. Πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Στην κατηγορία αυτή, όπως έχει δείξει τα αποτελέσματα μέχρι τώρα, υπάρχουν καλές ομάδες. Οποιοσδήποτε μπορεί να νικήσει τον άλλο. Είναι όλα ανοιχτά και χρειάζεται σοβαρότητα. Εμείς σαν ομάδα πρέπει να παραμένουμε σταθεροί, σεμνοί και σοβαροί και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Διαγόρα, ο αρχηγός του ΟΦΗ ήταν απόλυτα σαφής:
 
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι Ροδίτες έχουν τρία συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα, τρεις ήττες εκ των οποίων η μια στην έδρα τους. Πρόκειται για μια "σκληρή" ομάδα με δυνατή έδρα. Επίσης όλοι θυμόμαστε πόσο καλοί ήταν στον α΄ γύρο. Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή, τότε μόνο για τουρισμό δεν πάμε ΟΦΗ όμως είναι μεγάλη ομάδα και κυνηγά την νίκη ανεξαρτήτου έδρας και αντιπάλου. Αρκεί να είμαστε σοβαροί».

Για τον κόσμο και για την στήριξή του (ιδιαίτερα στο τελευταίο παιχνίδι), ο αγαπημένος των φιλάθλων "Τσάκι", τόνισε:

«Η παρουσία του κόσμου στο τελευταίο παιχνίδι, ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική. Όλα τα παιδιά ήταν χαρούμενα από την εξέλιξη αυτή. Αυτό που έχω να πω είναι ότι η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα μέσα στο παρκέ. Είναι μια ομάδα αθλητική, με ταλέντο που προσφέρει θέαμα κι από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας. Έχει ποιότητα δυναμική και αξίζει της προσοχής του κόσμου. Περιμένουμε στο επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Μ.Αλέξανδρο ακόμα περισσότερο στήριξη», κατέληξε.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του για το παιχνίδι στη Ρόδο χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, ενώ το παιχνίδι θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 3:30μ.μ. με διαιτητές τους Τεφτίκη και Παυλόπουλο.