Τύχη- βουνό είχαν δυο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που καταδίωκαν έναν ύποπτο οδηγό ο οποίος προσπάθησε να ξεφύγει από μπλόκο ελέγχων της Ο.Π.Κ.Ε. στη Βέροια, όταν εκείνος εμβόλισε τη μηχανή τους με το αυτοκίνητό του και τους έριξε στο έδαφος τραυματίζοντάς τους ευτυχώς ελαφρά.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ο 51χρονος οδηγός επιχείρησε να αποφύγει τον έλεγχο στη θέα των αστυνομικών και έκανε όπισθεν προσπαθώντας να απομακρυνθεί. Και ενώ ανέπτυσσε ταχύτητα κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς με κίνδυνο να συγκρουστεί με άλλα οχήματα, οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. άρχισαν να τον καταδιώκουν.

Όμως, με μια απότομη κίνηση ο δράστης έπεσε πάνω στη μοτοσικλέτα τους και τους γκρέμισε στο έδαφος. Οι υπόλοιποι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και συνέλαβαν τον 51χρονο οδηγό, ενώ ασθενοφόρα παρέλαβαν τους δυο τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Ο δράστης οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας κατηγορούμενος για πρόκληση ατυχήματος, απλές σωματικές βλάβες, απείθεια, παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε.


protothema.gr