Το αίτημα του Aντιπεριφερειάρχη Χανίων αναφορικά με την έγκαιρη έγκριση της κατασκηνωτικής περιόδου για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, μετέφερε με αναφορά του στον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδο, ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό έγγραφο, το καλοκαίρι του 2011 εάν εγκριθεί το αίτημα, θα δοθεί η δυνατότητα στα εκατό παιδιά της Ομοσπονδίας Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία, να κάνουν διακοπές αγάπης στον Καλαθά Χανίων όπως γίνεται με άριστο τρόπο, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Στο μεταξύ το έγγραφο του Εμπορικού Επιμελητηρίου με το οποίο ζητείται να τροποποιηθεί ο τρόπος δημοσίευσης των Οικονομικών Καταστάσεων των Ανωνύμων Εταιριών, λόγω της δεινής θέσης των χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, κατέθεσε με άλλη αναφορά του στον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο Χανιώτης πολιτικός.

Οι έμποροι μεταξύ άλλων προτείνουν η δημοσίευση, να μην γίνεται σε εφημερίδες πανελλαδικής κάλυψης αλλά, μέσω της καταχώρησης των ισολογισμών των ΑΕ στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook