Διαρκής ενημέρωση

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των διωκτικών αρχών στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου για τον εντοπισμό του δράστη που στις 14:30 περίπου το μεσημέρι άνοιξε πυρ  τραυματίζοντας δύο άτομα.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στα Λιβάδια όταν ο δράστης που παραμένει άφαντος, πυροβόλησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δύο άτομα, τα οποία είναι ξαδέλφια και γείτονες, ενός άντρα ηλικίας περίπου 50 ετών και μιας γυναίκας, ηλικίας 47 ετών.

Από τους πυροβολισμούς η γυναίκα τραυματίστηκε στο πάνω μέρος του μηρού, κοντά στα γεννητικά όργανα και ο άντρας στην ωμοπλάτη, ενώ δεν φαίνεται να έχουν αναγνωρίσει το δράστη.

Τα δύο ξαδέλφια,
οδηγήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων για τις πρώτες βοήθειες ενώ λίγο αργότερα κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Πηγές του Flashnews.gr αναφέρουν ότι η γυναίκα βρίσκεται σε σοβαρότερη κατάσταση, ωστόσο για κανέναν από τους δύο η κατάσταση της υγείας δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι πληροφορίες γύρω από τα αίτια που οδήγησαν στο επεισόδιο είναι συγκεχυμένες ενώ αναφορές ότι ένα αθώο πείραγμα σε νεαρό κορίτσι πυροδότησε την ατμόσφαιρα δεν επιβεβαιώνονται από τις αρχές.

Αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου για τον εντοπισμό ενός 30χρονου ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που άνοιξε πυρ,  χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κάποιο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook