Το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων διοργανώνει το ανταλλακτικό του παζάρι την Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 17:00 μμ – 20:00 μμ στο 1ο ΕΠΑΛ, στην οδό Κοραή δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Συναλλαγές σε κοινωνικό νόμισμα- ανταλλαγές, μπουφές ζωντανή μουσική, καλή παρέα - διάθεση και συντροφικότητα!!

Παράλληλα, θα συγκεντρωθούν σχολικά είδη, φάρμακα, ρούχα για συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη αλλά και τρόφιμα για τη στήριξη του έργου της Κοινωνικής Κουζίνας.

Όπως αναφέρουν μελη του Δικτύου Ανταλλαγών:

H τοπική κοινωνία εδώ στα Χανιά, στηρίζει με αμείωτο ρυθμό το Δίκτυο Ανταλλαγών, μέσα από την αθρόα προσέλευση πολιτών  και την ενεργό συμμετοχή των μελών, αναδεικνύοντας την ανθρωπιά, ως το κυρίαρχο στοιχείο στη ζωή μας μέσα στους δύσκολους καιρούς που βιώνει καθημερινά η ελληνική κοινωνία.

Μόνιμος στόχος μας παραμένει ένα Δίκτυο μέσα από το οποίο ο κάθε άνθρωπος μπορεί να επιβιώνει με αξιοπρέπεια, προσφέροντας κι εκείνος με τη σειρά του αυτό που μπορεί στο διπλανό του αλλά και την κοινωνία.

Όλοι μαζί χτίζουμε ένα κόσμο χωρίς ανταγωνισμό και φθόνο με ανθρώπους πρόθυμους, αυθεντικούς και συνεργάσιμους.

Ένας κόσμος που όχι απλά είναι εφικτός αλλά και υπαρκτός. Ένας κόσμος όπου η ανθρώπινη εκμετάλλευση για το κέρδος δεν έχει θέση και οι ανθρώπινες σχέσεις αποκτούν εκ νέου νόημα.
Κάποτε βρίσκαμε ασφάλεια στα χρήματα Τώρα την αντλούμε από φίλους και την κοινωνία.

Κανένας δεν μπορεί να γίνει πλουσιότερος ή φτωχότερος μέσα στο δίκτυο.

"Η φτώχεια δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι να μην προσπαθείς να ξεφύγεις από αυτή".

Και το κάνουμε όλοι μαζί !!! και Συνεχίζουμε…

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο http://www.diktyoantallagonxanion.gr  ή το γραφείο μας Ελ. Βενιζέλου 37 (που στεγάζεται στο Κέντρο Νοηματικής Γλώσσας)  κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10:00 π.μ.-1:00 μμ και 7:00