Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι της Κυριακής (31/03, 16.00-Εθνικό Στάδιο Χανίων) με τον Αστέρα Μαγούλας ο Μουράτ Σεροπιάν.

Ο προπονητής του ΑΟΧ επισήμανε τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του στην προετοιμασία για το παιχνίδι, στις δηλώσεις που έκανε στα τοπικά κανάλια στο περιθώριο της προπόνησης της Παρασκευής (29/03).

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Οπωσδήποτε δεν δουλέψαμε όπως ακριβώς θα θέλαμε, λόγω του ότι κάποια παιδιά είναι τραυματίες, όπως ο Γωνιωτάκης. Ο Μποχώνης μπήκε πιο αργά στο πρόγραμμα, ο Πάγκαλος έχασε προπόνηση λόγω αρρώστιας. Δεν είναι κι ό,τι ευχάριστο αλλά το καλό είναι ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά από πίσω και όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο σωστός δρόμος και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο.

Ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο για εμάς. Το τελευταίο διάστημα αγωνιστικά είμαστε αρκετά καλά. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δουλεύουμε πάνω στο πλάνο όλη την εβδομάδα στο πως θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Το σίγουρο είναι ότι έχει αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας το παιχνίδι. Θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή, θα χρειαστεί να υπάρχει συγκέντρωση στο παιχνίδι και εύχομαι να πάνε όλα καλά».


Λευτέρης Αντωνακάκης