Τα νέα τρεντ στο μακιγιάζ είναι εδώ για να σου αλλάξουν το λουκ όλη την ημέρα αλλά και στο γραφείο που περνάς τόσες ώρες καθημερινά.

Παρακάτω θα βρείτε τα απόλυτα ανοιξιάτικα τιπ μακιγιάζ για το γραφείο που θα σε κερδίσουν φέτος…

Αψεγάδιαστη επιδερμίδα: Η επιδερμίδα σου όχι μόνο στο γραφείο αλλά κάθε ώρα της μέρας πρέπει να είναι αψεγάδιαστη και φυσικά μεταξένια. Τη νέα σεζόν το φυσικό λουκ κυριαρχεί πράγμα που σημαίνει ότι ένα απλό μέικ-απ που δείχνει σαν φυσικό είναι η λύση για να καλύψεις τυχόν ατέλειες και κοκκινίλες.

Διάλεξε μια απόχρωση ακριβώς στην απόχρωση της επιδερμίδας σου για να αποφύγεις τις αντιαισθητικές διχρωμίες.

Το λουκ των φρυδιών: Ένα απόλυτο τρεντ της νέας σεζόν που είναι ιδανικό για όλες τις ώρες και φυσικά και το γραφείο είναι τα μεγάλα φρύδια. Το φρύδι επηρεάζει το λουκ του προσώπου αφού πλαισιώνει τα μάτια οπότε ξέχασε τις ώρες που περνούσες με το τσιμπιδάκι στο χέρι προσπαθώντας να αφαιρέσεις τα φρύδια σου.

Τη νέα σεζόν τα φρύδια σου είναι γεμάτα και πυκνά που όμως καλό είναι να περιποιείσαι πού και πού. Άφησε το φρύδι σου να μεγαλώσει και δώσε του το σχήμα εκείνο που θα αναδείξει τέλεια το βλέμμα σου.

Φυσική ομορφιά: Στο γραφείο δεν είσαι σε έξοδο που θέλεις να τραβήξεις τα βλέμματα. Ξέχασε λοιπόν τα πολύ έντονα πορτοκαλί και φούξια στα χείλη, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί δεν είναι και βολικά.

Το φυσικό λουκ εξάλλου είναι ιδανικό για το γραφείο αφού αυτό που χρειάζεσαι πραγματικά δεν είναι να περάσεις τη μισή σου μέρα μπροστά στον καθρέφτη πριν πας στο γραφείο αλλά να είσαι διακριτικά περιποιημένη.

Μια στρώση μάσκαρα και ένα απαλό κονσίλερ κάτω από τα μάτια αν έχεις κύκλους, που όμως θα έχει πολύ μικρή διαφορά με την απόχρωση της επιδερμίδας σου είναι ιδανική.

Το πράσινο είναι το χρώμα σου: Φέτος θα λατρέψεις την πράσινη σκιά! Φωτεινή πράσινη ή απαλή θαλασσί, ζωηρή ή μεταλλική η σμαραγδί σκιά θα μπει στο νεσεσέρ των καλλυντικών σου ακόμη και σαν διακριτικό μολύβι για το επάνω ή το κάτω βλέφαρο για ένα πιο διακριτικό λουκ.

Απαλά χείλη: Τα πορτοκαλί και έντονα φούξια κραγιόν μπορεί να είναι ιδανικά για την βραδινή σου έξοδο όμως δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για το γραφείο. Ένα λιπ-γκλος σε μια τριανταφυλλένιο ροζ απόχρωση μεταμορφώνει τα χείλη αφού τους χαρίζει λάμψη και χρώμα αλλά δεν αφήνει ένα έντονο αποτέλεσμα.

Τα ματ κραγιόν επίσης είναι τάση, αλλά για το γραφείο μπορείς να τα τονίσεις διακριτικά με το γκλος σου. Οι αποχρώσεις του ροζ είναι ιδανικές για ένα πρωινό και υπέροχο λουκ.

womenonly.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook