Τελευταία ενημέρωση: 15:51

Κινηματογραφική ταινία απο την εποχή των….γκάνγκστερ, θύμιζε η έφοδος των αστυνομικών σε καφετέρια του Ρεθύμνου, στην διάρκεια της οποίας αποκαλύφθηκε μια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

Οι αστυνομικοί, έχοντας προφανώς σχετικές πληροφορίες, πήγαν την νύχτα στην καφετέρια και σε πραγματοποίησαν έφοδο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο – ξέχωρο απο τον κύριο χώρο της καφετέριας – όπου έπιασαν στα \”πράσα\” τους τζογαδόρους να παίζουν πόκερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνέλαβαν συνολικά 14 άτομα, 11 παίκτες, τον ιδιοκτήτη και δύο υπαλλήλους, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.900 ευρώ, 1.461 μάρκες που αντιστοιχούν σε σχεδόν 170.000 ευρώ και 69 τράπουλες.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, για την καταπολέμηση οικονομικού εγκλήματος και συγκεκριμένα της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, πρωινές ώρες σήμερα (30-03-2013), οργανώθηκε επιχείρηση από συντονισμένες δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου με τη συμμετοχή της Ομάδας Ειδικών Αποστολών (Ο.Ε.Α.) Κρήτης, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια).

Συνελήφθησαν δέκα τέσσερα (14) άτομα, εκ των οποίων:
– δώδεκα (12) άνδρες, ηλικίας από 24 έως 54 ετών, μεταξύ τους και ο ιδιοκτήτης, οι οποίοι συμμετείχαν στην διενέργεια απαγορευμένου παιγνίου « POKER » σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος και
– δύο (2) ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 22 και 25 ετών αντίστοιχα ως εργαζόμενες στο κατάστημα, στερούμενες νόμιμων δικαιολογητικών υγειονομικού κανονισμού.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
– το χρηματικό ποσό των 3.900,00 Ευρώ,
– 1.471 μάρκες πονταρίσματος που αντιστοιχούν στο χρηματικό ποσό των 165.750,00 Ευρώ,
– εξήντα εννέα (69) πλήρεις τράπουλες.

Επίσης κατασχέθηκαν:
– εγκατεστημένο κύκλωμα παρακολούθησης, με τέσσερις (4) κάμερες που κατέγραφε την κίνηση δημόσιας οδού, εξωτερικά του καταστήματος,
– ηχητική συσκευή προειδοποίησης, εντός του ειδικά διαμορφωμένου χώρου και
– χειρόγραφες σημειώσεις με στοιχεία και χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα (30-3-2013), στον κ. Εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook