Ο τεχνικός του ΟΦΗ μιλώντας στην κάμερα της NOVA έδωσε το στίγμα του για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

«Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό το ότι καταφέραμε να πάρουμε δύο θετικά αποτελέσματα απέναντι σε δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Αυτό μας βοηθάει για να πετύχουμε τον στόχο μας όμως δεν θα έχει κανένα νόημα αν δεν έχουμε ανάλογη συνέχεια. Κερδίζοντας αυτό το παιχνίδι ενισχύουμε την θέση μας για τον στόχο που έχουμε βάλει και προετοιμαζόμαστε με τέτοιον τρόπο ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι»

είπε αρχικά ο Γιάννης Πετράκης που αναφερόμενος στους Ηπειρώτες υπογράμμισε λέγοντας ότι «σαν άνθρωποι σεβόμαστε τον οποιονδήποτε αντίπαλο και την ομάδα των Ιωαννίνων και τα αποτελέσματα δικαιώνουν την προσπάθεια που έχουν κάνει».

Όσο για το που θα κριθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ο Γιάννης Πετράκης ήταν ξεκάθαρος λέγοντας ότι «όμως, σημασία έχει η δική μας ομάδα, το πως δουλεύουμε και πως βελτιωνόμαστε.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα και η στάση μας πρέπει να είναι ανάλογη με την ομάδα στην οποία βρισκόμαστε. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό που έχουμε μπροστά μας.

 Όταν θα έρθει η στιγμή θα μιλήσουμε για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας όμως αφού έχουμε αυτήν την ικανότητα εντός γιατί να μην την δείξουμε και εκτός;»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook