Για το πιο κρίσιμο παιχνίδι φύλαξε ο ΟΦΗ την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς. Ένας ΟΦΗ ψυχωμένος από το πρώτο λεπτό δεν άφησε περιθώρια στους Γιαννιώτες και βρέθηκε νωρίς μπροστά στο σκορ. Ήταν το 17ο λεπτό της συνάντησης όταν ο Σάκης Παπάζογλου έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στο παιχνίδι. Με ένα σουτ εκτέλεσε τον γκολκίπερ του ΠΑΣ και έγραψε το 1-0.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη συνέχισε να επιβάλλει το ρυθμό της στην συνάντηση και απείλησε κι άλλες φορές μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Χαρακτηριστικό είναι πως η πρώτη αξιόλογη επίσκεψη του ΠΑΣ στα καρέ του ΟΦΗ ήταν στο 40ο λεπτό. Στην επανάληψη οι ασπρόμαυροι μπήκαν το ίδιο δυνατά και είχαν δοκάρι στο 59\’ με τον Λαμπρόπουλο.


Δεν ήταν άστοχος όμως ο Βασίλης Κουτσιανικούλης και στο 65\’ σε μια αντεπίθεση κλείδωσε τη σπουδαία νίκη. Οι Γιαννιώτες το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 85\’ και να δώσουν ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά της συνάντησης.


Πολύ καλή η διαιτησία του Δασκαλόπουλου
, ο οποίος παρά τα παράπονα των κρητικών,ήταν ακριβοδίκαιος και με τα λίγα  σφυρίγματα του άφηνε το παιχνίδι να αποκτήσει ρυθμό. Κορυφαίοι του ΟΦΗ οι Παπάζογλου και Κουτσιανικούλης, χωρίς να υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ήταν αρνητικοί. 

ΟΦΗ (Πετράκης): Γουναρίδης, Μπούρμπος, Σόουζα, Σαρ, Μονιάκης, Βερόν, Μακρής, Βιτώρος (54′ Ιωαννίδης), Λαμπρόπουλος (92′ Λαμπρόπουλος), Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης (88′ Περογαμβράκης).
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος (85′ Κειτά), Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος (72′ Γιάκος), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Κοροβέσης, Ίλιτς (83′ Νικλητσιώτης).

To video του αγώνα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook