Συγκρατημένος και χωρίς μεγάλα λόγια, ο Γιάννης Πετράκης τόνισε ότι δεν κρίθηκε τίποτα ακόμα και πως ο ΟΦΗ έχει 3 τελικούς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ίσως ένα από τα πιο σπουδαία της χρονιάς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών που αγωνίστηκαν και πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια.

Όπως χρειάζεται να πω συγχαρητήρια και στον κόσμο μας που ήταν ο 12ος παίκτης. Νομίζω ότι η διαχείριση που κάναμε στο παιχνίδι ήταν πολύ καλή. Επί της ουσίας δεν κινδυνεύσαμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα παρ” όλο που ο αντίπαλος είχε την κατοχή της μπάλας. Δημιουργήσαμε και άλλες προϋποθέσεις για να δημιουργήσουμε γκολ.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος όμως το πρωτάθλημα τελειώνει στις 21 Απρίλη. Το μυαλό μας πρέπει να είναι στο επόμενο παιχνίδι που είναι ο επόμενος τελικός. Ήταν ένα σημαντικό βήμα όμως αυτό δεν φτάνει. Αν δεν κάνουμε το επόμενο βήμα, δεν θα έχει το επόμενο. Όταν σωθούμε μαθηματικά, τότε θα έχει νόημα η σημερινή νίκη.

Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο γιατί έχει 3 αγωνιστικές. Η σκέψη μας δεν πρέπει να είναι αποπροσανατολισμένη από τον στόχο μας»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook