Για το φύλλο:

• ½ κιλό αλεύρι
• 1 κουταλάκι αλάτι
• 4 κουταλιές ελαιόλαδο
• Χυμό απο 1 λεμόνι
• 1 ποτήρι νερό
• 100 γρ. σουσάμι καβουρντισμένο και κοπανισμένο

Για την γέμιση:

• 300 γρ. φουντούκια κοπανισμένα
• 300 γρ. αμύγδαλα καβουρντισμένα και κοπανισμένα
• 300 γρ. καρύδια κοπανισμένα
• 100 γρ. σουσάμι καβουρντισμένο και κοπανισμένο
• 100 γρ.σπόρους παπαρούνας
• ½ κουταλάκι πιπέρι
• ½ ποτήρι μέλι

Σιρόπι:

• 1 ποτήρι ζάχαρη
• ½ ποτήρι νερό
• ½ ποτήρι πετιμέζι
• ½ ποτήρι μέλι
• 2 κουταλιές χυμό λεμονιού

Εκτέλεση


Ετοιμάζουμε μια μαλακή ζύμη με τα παραπάνω υλικά και τη μοιράζουμε σε τρία μέρη.Ετοιμάζουμε και τη γέμιση με τα αντίστοιχα υλικά.

Σε μέτριο λαδωμένο ταψί στρώνουμε το ένα φύλλο και πάνω απλώνουμε τη μισή γέμιση.Στρώνουμε το δεύτερο φύλλο και απλώνουμε την υπόλοιπη γέμιση.

Σκεπάζουμε με το τρίτο φύλλο,καταβρέχουμε με λίγο νερό,πασπαλίζουμε με σουσάμι,χαράζουμε ρόμβους και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για περίπου 30-35 λεπτά.

Μέχρι να κρυώσει λίγο το «γάστριν» ετοιμάζουμε το σιρόπι και περιχύνουμε το γλυκό.