Δεν ξέρει τι να κάνει η Μαίρη Συνατσάκη με άγνωστο επιτήδειο που χρησιμοποιεί ψεύτικο προφίλ στο Facebook όμοιο με το δικό της και εξαπατά τον κόσμο.

Φανερά εκνευρισμένη είναι η Μαίρη Συνατσάκη με κάποιον που έχει δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ στο Facebook, ακριβώς ίδιο με το δικό της. Στην προσπάθειά της να το διαφοροποιήσει αλλάζει συνεχώς τις φωτογραφίες της, αλλά και ο διαχειριστής του ψεύτικου προφίλ κάνει ακριβώς το ίδιο. Το μόνο που διαφοροποιεί τα δυο προφίλ είναι ο αριθμός των φίλων.

Και επειδή άκρη δεν έβγαζε διαφορετικά η παρουσιάστρια, σκέφτηκε να κάνει την παρακάτω ανακοίνωση από το προφίλ της στο Facebook:

\”ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Αγαπημένοι μου φίλοι! Προσπαθώ όλο αυτό το διάστημα να κλείσω ένα ψεύτικο πολύ προκλητικό account που χρησιμοποιεί το όνομα μου και δεν τα καταφέρνω!

Θα ήθελα όμως να ξέρετε τα εξής!

Πρόκειται για ένα account που λέγεται \”Mairi Sinatsaki\” και χρησιμοποιεί την ίδια profil pic και cover με το δικό μου \”Mairi SInatsaki\” profil. Αλλάζω κάθε μέρα φωτογραφία και cover για να διαφοροποιηθεί αυτό το προφίλ αλλά πάντα με προλαβαίνει και τα αλλάζει και εκείνος/η.

Αυτό που μας διαφοροποιεί είναι πως έχει γύρω στους 2.800 φίλους αυτήν την στιγμή ενώ το δικό μου αληθινό προφιλ έχει γεμίσει με σχεδόν 5.000.

Μιλάει πολύ και συχνά προσκαλεί κόσμο σε ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο ή (ακόμα χειρότερα) υπονοεί πως υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας σε αυτό το ραδιόφωνο και μπορεί να σας ζητήσει προσωπικά στοιχεία (πράγμα που εμένα με αγχώνει γιατί δεν ξέρω τι θα κάνει με αυτά.)

Να το προσέχετε όσο μπορείτε..

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Καλή σας ημέρα…\”

cosmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook