Καλός θα είναι σήμερα Κυριακή ο καιρός στην Κρήτη με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 -6 μποφόρ

Συγκεκριμένα:

Χανιά

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με σποραδική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Για αύριο Δευτέρα 1/4, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Για αύριο Δευτέρα 1/4, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Ηράκλειο

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με σποραδική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Για αύριο Δευτέρα 1/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 1 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Αραιή συννεφιά θα επικρατεί σήμερα στο Λασίθι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5-6 μποφόρ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook