Χωρίς αποτέλεσμα είναι μέχρι αυτή την ώρα η καταδίωξη της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των τριών αδίστακτων κακοποιών με τα Καλάσνικοφ, οι οποίοι το βράδυ της Παρασκευής, αφού λήστεψαν ταβέρνα το 37ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών- Θηβών, σκότωσαν μια 25χρονη κοπέλα, η οποία μόλις είχε τελειώσει τη δουλειά της και επέστρεφε σπίτι της. 
Το πόσο αποφασισμένοι ήταν να σκοτώσουν, φαίνεται από το γεγονός ότι ενώ οι αστυνομικοί  τους είχαν εντοπίσει στο ύψος της Κινέτας, σταμάτησαν στα Ίσθμια και έστησαν ενέδρα περιμένοντας να πλησιάσουν για να τους «γαζώσουν» με τις σφαίρες από τα Καλάσνικοφ! Η άτυχη 25χρονη πέρασε από το λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.
Μια από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε, χτύπησε στον προφυλακτήρα του οχήματος και αφού διαπέρασε το κάθισμα του οδηγού την τραυμάτισε  στο συκώτι, πράγμα που αποδείχθηκε θανατηφόρο παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή. Συγκλονισμένοι οι γονείς και τα δύο αδέρφια της κοπέλας αδυνατούν να πιστέψουν ότι δεν θα τη ξαναδούν. 
Από το πρωί της Κυριακής άντρες της ΕΛΑΣ «χτενίζουν»  από αέρος, με ελικόπτερο, αλλά και χερσαίες δυνάμεις τις ευρύτερες περιοχές της Κορινθίας, Αργολίδας και Αρκαδίας, για τον εντοπισμό των τριών αδίστακτων κακοποιών που στέρησαν τόσο άδικα τη ζωή της 25χρονης ξενοδοχοϋπάλληλου στα Ίσθμια το βράδυ της Παρασκευής.
Παρά τις εντατικές έρευνες, οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμη να βρουν το μαύρο τζιπ, μάρκας Subaru Forester με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ 1394του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, από τον οποίο άρπαξαν τα κλειδιά. Τα στοιχεία του έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία αναζητώντας πληροφορίες. 
Με τις έως τώρα εκτιμήσεις, αν δεν πρόκειται για κάποιους από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, τότε πρόκειται για μέλη της σπείρας που επί σχεδόν ένα χρόνο ληστεύουν σε ταβέρνες και εστιατόρια στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και της Αττικής.
Στα δελτία ειδήσεων του Mega και του ANT1 μεταδόθηκε φωτογραφία της άτυχης κοπέλας, της οποίας το μικρό όνομα, σύμφωνα με τον  ANT1, ήταν Κατερίνα.




\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"



\"\"

protothema.gr


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook