Κακός στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης, έδωσε εκτός από χώρους και το δικαίωμα στον Φωκικό να κάνει φάσεις και μαζί την ολική ανατροπή και να πάρει τη νίκη. Μολονότι πήρε το προβάδισμα με τον Μπουχαλάκη, δεν κατάφερε να το κρατήσει εξαιτίας της κάκιστης εικόνας του στην επανάληψη και πλέον βρίσκεται και πάλι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι φάσεις του αγώνα:

6\’ Ο Καραπέτσας θα προσπαθήσει να περάσει προς την περιοχή του Εργοτέλη, για να τον κόψει όμως με ωραία κίνηση ο Τζανακάκης.

14\’ Κίτρινη κάρτα στον Μαρτίνο για φάουλ στον Ζάχορα.

17\’ Ωραία κίνηση του Μπουχαλάκη και σέντρα στην περοχή του Φωκικού προς τον Χαντί, θα βγεί και θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Φωκικού.

19\’ Κίτρινη κάρτα στον Γουόρντεν.

20\’ Κίτρινη κάρτα στον Κοζορώνη για φάουλ στον Σκαρίμπα.

24\’ Ο Θέος θα γυρίσει έξυπνα, θα ξεφύγει από τον Τζανακάκη, αλλά η σέντρα που θα κάνει δεν θα ανησυχήσει τον Αθανασίου που θα μπλοκάρει εύκολα.

26\’ Εξαιρετική αντεπίθεση για τον Εργοτέλη, με τον Ρομάνο να βγαίνει στην αντεπίθεση, να τροφοδοτεί τον Ζάχορα, αλλά την τελευταία στιγμή να βάζει την προβολή ο Αλμπέρτο και να παραχωρεί κόρνερ.

28\’ Καλή κίνηση από τον Φωκικό με τον Γκόμες να σεντράρει προς τα καρέ του Εργοτέλη, αλλά η κεφαλιά του Καραπέτσα δεν είναι καλή και θα διώξουν οι αμυντικοί του Εργοτέλη.

31\’ Φάουλ σε πολύ καλή θέση για τον Φωκικό, 3-4 μέτρα έξω απο την περιοχή του Εργοτέλη, την εκτέλεση θα την αναλάβει ο Καραπέτσας, αλλά η μπάλα θα κτυπήσει στο τείχος.

32\’ Ωραία κίνηση και συνδυασμός μεταξύ Χαντί και Βερπακόφσκις, αλλά ο Γεωργίου θα διώξει.

34\’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Έπειτα απο λάθος του Γεωργίου μετά απο σέντρα του Χαντί, η μπάλα θα του φύγει απο τα χέρια, θα φτάσει στον Βερπακόφσκις, αυτός θα στρώσει στον Μπουχαλάκη ο οποίος με πλασέ θα κάνει το 0-1.

47\’ Με καλή για τους γηπεδούχους φάσηη ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο, όταν ο Γκόμες έβγαλε ωραία πάσα στον Σκαρίμπα, για να κοπεί όμως από τον Κοζορώνη.

50\’ Ατομική προσπάθεια του Γουόρντεν, αλλά δεν θα μπορέσει να περάσει από τον Πίτσο που θα απομακρύνει.

52\’ Ο Γκόμες με σέντρα θα στείλει τη μπάλα στον Σκαρίμπα ο οποίος από καλή θέση δεν μπορεί να κάνει καλό πλασέ και θα στείλει τη μπάλα άουτ.

69\’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΚΙΚΟ. Μετά από πάσα του Γουόρντεν η μπάλα θα φτάσει στον Γκόμες, αυτός θα ξεφύγει από τον Τζανακάκη και θα σεντράρει και ο Λουκίνας με κεφαλιά θα κάνει το 1-1.

72\’ Στην προσπάθειά του να διώξει ο Πίτσος θα δώσει μια περίεργη τροχιά στη μπάλα η οποία θα περάσει ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι του Αθανασίου, γλυτώνοντας το αυτογκόλ…

76\’ Μόνος του ο Χαντί από τη δεξιά πλευρά θα κάνει το σουτ, για να περάσει όμως η μπάλα ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι, στην πρώτη φάση του Εργοτέλη στο δεύτερο ημίχρονο.

78\’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΚΙΚΟ. Ο Λουκίνας με ατομική προσπάθεια θα μπει μέσα στην περιοχή του Εργοτέλη και ανενόχλητος θα κάνει το 2-1. Στη συνέχεια της φάσης θα δει την κίτρινη κάρτα γιατί έβγαλε τη φανέλα του.

79\’ Κίτρινη κάρτα στον Γεωργίου του Εργοτέλη.

93\’ Κίτρινη κάρτα στον Νάστο για καθυστέρηση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φωκικός: Γεωργίου, Χαλούλος, Θέος (66\’ Λουκίνας), Μαρτίνος, Αλμπέρτο, Σκαρίμπας, Γουόρντεν (89\’ Αργυρός), Κωστόπουλος, Νάστος, Καραπέτσας (80\’ Ταμπάκης), Γκόμες.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Τζανακάκης, Γεωργίου, Πίτσος, Γιοβάνοβιτς, Μπουχαλάκης (74\’ Δωματάς), Κοζορώνης, Ρομάνο, Χαντί (84\’ Μπρούνο), Βερπακόφσκις, Ζάχορα (64\’ Ουέλιγκτον).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook