Σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν, στο οποίο θα είχε την ευκαιρία με νίκη να βρεθεί και πάλι σε θέση ανόδου ο Α.Ο. Χανιά γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον Αστέρα Μαγούλας.
Οι \”μπλε\” άφησαν να πάει… στράφι το \”διπλό\” στην Επισκοπή, αφού σε κανένα σημείο του ματς δεν έδειξαν το απαιτούμενο πάθος και τη διάθεση για να δημιουργήσουν κινδύνους στην εστία του Μπαλασάκη.
Οι φιλοξενούμενοι από την αρχή έδειξαν καλύτερο πρόσωπο και ήταν αρκετά απειλητικοί ειδικά προς το τέλος του πρώτου μέρους. 
Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με το γρήγορο γκολ του Δημητριάδη (56\’) να κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τον ΑΟΧ, που δεν μπόρεσε να βρει λύσεις επιθετικά και να απειλήσει αισθητά. Στο 79\’ η αποβολή του Τριάντου με 2η κίτρινη χάρισε το αριθμητικό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους, το οποίο όμως… σπατάλησε στο 89\’ ο Μποχώνης, που αντίκρισε την κόκκινη για εξύβριση. Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αλεξίου παραλίγο να… λυτρώσει τον ΑΟΧ αφού η κακή απομάκρυνσή του σε σέντρα του Σαντριά κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 93\’ τελικά από μπαλιά του Ιατρού από τον χώρο της άμυνας ο Τσατσαρής \”έπιασε\” αέρα και ο Χρυσάφης μόνος απέναντι από τον Θεοδωρόπουλο τον πλάσαρε σωστά για το 0-2, πανηγυρίζοντας έξαλλα μπροστά από τους \”Blue Boys\” το γκολ.
Με λάθη ο ρέφερι Γκοβέσης που έδωσε με ευκολία την κάρτα σε παίκτες του ΑΟΧ σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ χαρίστηκε σε κάποιες φάσεις στους φιλοξενούμενους.
Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Κορτσινίδης, Μποχώνης, Ψυχουντάκης (82\’ Ζντράβκοβιτς), Βουρβαχάκης, Παπαζούδης (70\’ Μποτωνάκης), Τσατσαρής, Δουμάνης, Πάγκαλος, Τσάτσος (55\’ Σαντριάς), Γωνιωτάκης.
Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Μπαλασάκης, Ιατρού, Τριάντος, Μπιμπίρης, Χάλαρης, Ιακωβάκης, Κορνελάτος, Μαρίνου (70\’ λ.τρ. Μπέχλης), Δημητριάδης (75\’ Αλεξίου), Χρυσάφης, Παγώνης (80\’ Οικονομόπουλος).

Η βαθμολογία

1. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 35

-. ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 35
3. ΦΩΣΤΗΡΑΣ* 33
4. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ* 31
5. ΕΠΙΣΚΟΠΗ* 30
6. AΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 25 
—————————————-
7. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 23
-. ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 23
9. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ* 22
-.ΡΟΥΒΑΣ 22 
11.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 20 
12. ΚΑΛΑΜΑΤΑ* 12
13. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ αποχώρησε

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook