Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα ανάπλασης στο Δούλι, του Δήμου Γόρτυνας, έργα που με την ολοκλήρωσή τους θα αλλάξουν ριζικά το προφίλ όχι μόνο της κεντρικής πλατεία του οικισμού, αλλά ολόκληρου του χωριού καθώς επιπλέον θα κατασκευαστούν χώροι αναψυχής, παιδότοπος, αποχετευτικά δίκτυα όμβριων υδάτων, πλακοστρώσεις κτλ..

Στο χώρο όπου εκτελούνται οι εργασίες βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Γόρτυνας, Μανώλης Δρετάκης προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά των πρόοδο των εργασιών και να ενημερωθεί από τους υπεύθυνους για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους.

Ο κ.Δρετάκης ανέφερε πως οι παρεμβάσεις που γίνονται στο Δούλι θα εξωραΐσουν την εικόνα του οικισμού και θα αναβαθμίσουν αισθητά την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Να σημειωθεί πως η χρηματοδότηση των έργων είναι μέσω του προγράμματος «Κρήτη-Πράσινη Ανάπτυξη» και σύμφωνα με την μελέτη, στο Δούλι θα πραγματοποιηθούν πλακοστρώσεις στην πλατεία, όπως και στις οδούς που οδηγούν στις εισόδους και στις εξόδους του οικισμού.

Επίσης θα κατασκευαστούν οι απαραίτητες υποδομές για την αποχέτευσης των ομβρίων υδάτων ενώ θα τοποθετηθεί και φωτισμός. Η ίδια μελέτη επίσης κάνει λόγο για τη διαμόρφωση του χώρου γύρω από το Ηρώο και την δημιουργία μιας παιδικής χαράς δίπλα από το δημοτικό σχολείο.