Η ομάδα Dransdorfer company από τη Βόννη της Γερμανίας, ήρθε και φέτος προκειμένου να παραστεί στο Πομπιανό Καρναβάλι, για δεύτερη συνεχή χρονιά, αποφάσισε να παρατείνει την παραμονή της και να περάσει λίγες μέρες ξεκούρασης στο φιλόξενο νότο της Κρήτης. Με αφορμή την παραμονή τους πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Πολιτιστικού συλλόγου Πόμπιας, στο Δημαρχείο Φαιστού.
Εκεί τους υποδέχθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη -Ανυφαντάκη και συνομίλησε μαζί τους για διαφορά θέματα. Στο περιθώριο της συνάντησης επισήμανε τις καλές σχέσεις που έχουν αναπτύξει όλο αυτό το διάστημα που επισκέπτονται τον τόπο μας, με τους κατοίκους της Μεσαράς και ιδιαίτερα με τους ανθρώπους από το Πολιτιστικό Σύλλογο Πόμπιας, ενώ τους παρότρυνε να έρθουν και σε άλλες χρονικές περιόδους, ώστε να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μας. 
Από την μεριά των Γερμανών, ο εκπρόσωπος της ομάδας δήλωσε, πως όλοι στην ομάδα αγαπούν την Κρήτη και τους ανθρώπους της και δε θα μπορούσαν να μη δώσουν το \”παρών\” στις εκδηλώσεις. Η ξεχωριστή παρουσία τους, δημιούργησε μια γιορτινή ατμόσφαιρα διαφημίζοντας την Ελλάδα και την Κρήτη, στο εξωτερικό. Με τη συμμετοχή τους εδραιώνουν τις καλές σχέσεις σε μια προσπάθεια συνεργασίας που έχουν ξεκινήσει τα δύο τελευταία χρόνια με τους κατοίκους της περιοχής, στοχεύοντας να συνεχιστεί και στο μέλλον.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Γιώργος Φουστανάκης τόνισε ότι: «Με την επίσκεψη αυτή, επιβεβαιώθηκαν οι πολύ καλές και φιλικές σχέσεις που έχει αναπτύξει η ομάδα Dransdorfer company με την Κρήτη και συγκεκριμένα με τους ανθρώπους από το Πολιτιστικό Σύλλογο Πόμπιας».
Να σημειωθεί ότι στο τέλος της επίσκεψης τα μέλη των αποστολών αντάλλαξαν ευχές και δώρα ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook