Έντονη αποδοκιμασία δέχθηκαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Ιατρών οι βουλευτές της ΝΔ, Δημήτρης Χριστογιάννης και της ΔΗΜΑΡ, Κατερίνα Μάρκου.

«Πολιτικό τσιράκι» της Τρόικας χαρακτήρισαν τον κ. Χριστογιάννη με το που ανέβηκε στο βήμα του Συνεδρίου, ενώ του είπαν να κατέβει από το βήμα του συνομιλητή.

«Κατέβα κάτω αν έχεις φιλότιμο, δεν ντρέπεσαι, τσιράκι της Τρόικα» φώναξε απευθυνόμενος στον κ. Χριστογιάννη κάποιος από τους γιατρούς που συμμετείχαν στο συνέδριο, ενώ μια ομάδα γιατρών που είχε συγκεντρωθεί στο πίσω μέρος της αίθουσας φώναζε συνθήματα όπως «Η χούντα δεν τελείωσε το '73, ψωμί παιδεία ελευθερία, δεν σας θέλει ο λαός».

Ο βουλευτής της ΝΔ τελικά αναγκάστηκε να κατέβει από το βήμα καθώς μια γυναίκα από τους διαμαρτυρόμενους, κατευθύνθηκε προς το μέρος του του άρπαξε τα χαρτιά στα οποία είχα γράψει την ομιλία του τα τσαλάκωσε και τα πέταξε υποχρεώνοντας τον να σταματήσει το λόγο του.

Αποδοκιμασίες δέχθηκε και η κυρία Μάρκου, η οποία κατέβηκε αμέσως από το βήμα του ομιλητή χωρίς να μιλήσει στο συνέδριο.

 

Δείτε το βίντεο

 

protothema.gr